loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 iunie, 13:18110
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 iunie, 12:5670
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 iunie, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 iunie, 08:42110
11 martie, 15:38210

Atletism: Liga de Diamant va avea un program cosmetizat din 2020

Circuitul Liga de Diamant va beneficia de un program cosmetizat începând cu 2020, an în care numărul de competiţii va fi redus de la 14 la 12 şi cu o pondere mai mare pentru întrecerile de o singură zi, relatează Reuters.

Modificările au fost aprobate de Consiliul Federaţiei internaţionale de atletism, care s-a reunit la Doha. Celor 12 concursuri din circuit li se va adăuga obişnuita finală.

Numărul probelor se va diminua de asemenea de la 32 la 24, împărţite în mod egal între seniori şi senioare, iar cea mai lungă probă va fi cea de 3.000 m. Competiţiile vor fi completate de diverse evenimente de promovare în oraş sau pe stadion, pentru atragerea fanilor.

''Acest circuit de elită al evenimentelor de calitate va atrage cei mai buni atleţi care la rândul lor vor oferi fanilor noştri un motiv convingător să se regăsească şi să urmărească vedetele în următorul deceniu şi mai departe'', a declarat, preşedintele IAAF, Sebastian Coe, într-un comunicat.

Nu au existat indicaţii despre probele care ar urma să fie eliminate din Liga de Diamant.

În acest an, Liga de Diamant marchează un deceniu de la înfiinţare şi va debuta în luna mai, cu nouă probe masculine şi nouă probe feminine, inclusiv 3.000 m garduri, 5.000 m, înălţime, lungime, triplu salt, aruncarea greutăţii, suliţei şi discului. Fiecare concurs are un anumit număr de probe. Ca şi în ceilalţi ani, finala se va disputa în două oraşe, Zurich şi Bruxelles, care îşi vor împărţi cele 32 de probe.

Consiliul IAAF a decis şi criteriile de calificare pentru JO 2020, în funcţie de baremuri şi de locul ocupat în noua ierarhie IAAF.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare