loading...

Au alergat 10 mile cu 25 de obstacole pentru o cauză nobilă

Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii

20 iunie, 05:4670
UEFA a confirmat în apel suspendarea lui Neymar pentru trei meciuri

Atacantul vedetă al echipei de fotbal PSG, brazilianul Neymar, nu va disputa următoarele trei meciuri în Liga Campionilor, după ce UEFA a respins miercuri apelul depus de gruparea pariziană faţă de suspendarea acestuia în urma insultelor adresate arbitrilor pe reţelele de socializare la finalul meciului cu Manchester United (1-3) din luna martie, scrie AFP.

19 iunie, 13:02160
22 mai, 10:382047

La Chișinău a avut loc evenimentul de mare amploare - Olympic Fest (Foto)

Sâmbătă, 20 mai 2017, în Moldova a avut loc festivalul sportiv de mare amploare ”Olympic Fest 2017”. Organizatorul festivalului - Comitetul Național Olimpic și Sportiv, iar Sporter.md - partenerul general al evenimentului. 


Au participat la eveniment mii de sportivi atât profesioniști, cât și amatori, copii, tineret și întregi familii. Oaspeții de onoare ai ”Olympic Festival” au devenit ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu și speaker-ul Parlamentului, Adrian Candu, care la fel și-au încercat capacitățile la diverse probe sportive. 

Festivalul a inclus o mulțime de programe sportive, concursuri și cursa de alergare de 3,5 km. 

Pe lângă acestea, toate Federațiile și-au prezentat genul lor de sport, fiind dispuse să îi inițieze pe toți doritorii în proba lor sportivă. În una dintre zone a fost organizat chiar și un ”dance battle” interesant.  

Echipa Sporter a instalat un cort gonflabil în Piața Marii Adunări Naționale, unde și-a prezentat cele mai recente proiecte sportive, la care pot să se înregistreze toți doritorii. Este vorba despre astfel de evenimente ca: cursa de ciclism Chisinau Criterium, Triathlon Triumph, cursa de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile și al treilea Maraton Internațional din Chișinău.  

Sloganul și ideea evenimentului este: Chișinăul - oraș activ, Chișinău - oraș de sport.

Galerie Foto

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare