loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261070
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242450
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262190
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533510
22 mai, 10:382642

La Chișinău a avut loc evenimentul de mare amploare - Olympic Fest (Foto)

Sâmbătă, 20 mai 2017, în Moldova a avut loc festivalul sportiv de mare amploare ”Olympic Fest 2017”. Organizatorul festivalului - Comitetul Național Olimpic și Sportiv, iar Sporter.md - partenerul general al evenimentului. 


Au participat la eveniment mii de sportivi atât profesioniști, cât și amatori, copii, tineret și întregi familii. Oaspeții de onoare ai ”Olympic Festival” au devenit ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu și speaker-ul Parlamentului, Adrian Candu, care la fel și-au încercat capacitățile la diverse probe sportive. 

Festivalul a inclus o mulțime de programe sportive, concursuri și cursa de alergare de 3,5 km. 

Pe lângă acestea, toate Federațiile și-au prezentat genul lor de sport, fiind dispuse să îi inițieze pe toți doritorii în proba lor sportivă. În una dintre zone a fost organizat chiar și un ”dance battle” interesant.  

Echipa Sporter a instalat un cort gonflabil în Piața Marii Adunări Naționale, unde și-a prezentat cele mai recente proiecte sportive, la care pot să se înregistreze toți doritorii. Este vorba despre astfel de evenimente ca: cursa de ciclism Chisinau Criterium, Triathlon Triumph, cursa de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile și al treilea Maraton Internațional din Chișinău.  

Sloganul și ideea evenimentului este: Chișinăul - oraș activ, Chișinău - oraș de sport.

Galerie Foto

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare