loading...

Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12580
22 mai, 10:382204

La Chișinău a avut loc evenimentul de mare amploare - Olympic Fest (Foto)

Sâmbătă, 20 mai 2017, în Moldova a avut loc festivalul sportiv de mare amploare ”Olympic Fest 2017”. Organizatorul festivalului - Comitetul Național Olimpic și Sportiv, iar Sporter.md - partenerul general al evenimentului. 


Au participat la eveniment mii de sportivi atât profesioniști, cât și amatori, copii, tineret și întregi familii. Oaspeții de onoare ai ”Olympic Festival” au devenit ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu și speaker-ul Parlamentului, Adrian Candu, care la fel și-au încercat capacitățile la diverse probe sportive. 

Festivalul a inclus o mulțime de programe sportive, concursuri și cursa de alergare de 3,5 km. 

Pe lângă acestea, toate Federațiile și-au prezentat genul lor de sport, fiind dispuse să îi inițieze pe toți doritorii în proba lor sportivă. În una dintre zone a fost organizat chiar și un ”dance battle” interesant.  

Echipa Sporter a instalat un cort gonflabil în Piața Marii Adunări Naționale, unde și-a prezentat cele mai recente proiecte sportive, la care pot să se înregistreze toți doritorii. Este vorba despre astfel de evenimente ca: cursa de ciclism Chisinau Criterium, Triathlon Triumph, cursa de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile și al treilea Maraton Internațional din Chișinău.  

Sloganul și ideea evenimentului este: Chișinăul - oraș activ, Chișinău - oraș de sport.

Galerie Foto

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare