loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556450
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018740
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005910
5 iunie, 10:071337

Молдавская спортсменка показала лучшее время на полумарафоне в Чехии

В субботу, 2 июня, в Ческе-Будеёвице (Чехия) состоялся полумарафон Mattoni České Budějovice Half Marathon, на старт которого вышло 3600 спортсменов из более, чем десяти стран мира. 

Золотой медали среди женщин удостоилась мастер спорта международного класса по лёгкой атлетике, участница ОИ 2016 тираспольчанка Лилия Фиськович. Лилия преодолела дистанцию полумарафона (21 км 97 м) за 1 час 13 минут 20 секунд. 

Благодаря этой победе Лилия Фиськович вошла в топ мировой элиты в лёгкой атлетике.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare