loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:582040
11 aprilie, 06:00333

Monica Babuc le-a felicitat pe sportivele Alexandra Marghieva și Maria Cotolupenco

Miercuri, 10 aprilie, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, le-a primit în vizită pe sportivele Alexandra Marghieva și Maria Cotolupenco, medaliate la Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019.

Ministrul le-a felicitat pe atlete, dorindu-le multă sănătate și succes în continuare. Totodată, oficialul și-a exprimat admirația pentru abnegația și curajul cu care acestea continuă să practice sportul și să participe în cadrul unor competiții sportive de anvergură. ,,Sunteți o sursă de inspirație și modele pentru tânăra generație. Vă mulțumim pentru că promovați modul sănătos de viață, frumusețea și diversitatea sportului”, a menționat Monica Babuc.

Pentru rezultate remarcabile obținute la Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, oficialul le-a acordat sportivelor Alexandra Marghieva și Maria Cotolupenco  diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019 s-a desfășurat în perioada 24-30 martie în orașul Toruń, Polonia. Alexandra Marghieva a câștigat medalia de aur la proba aruncarea greutății și medalia de bronz la aruncarea discului, iar Maria Cotolupenco a reușit să obțină două medalii de argint la aceleași probe sportive.

La Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019 au participat sportivi din 55 de țări ale lumii.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare