loading...

UEFA a confirmat în apel suspendarea lui Neymar pentru trei meciuri

Atacantul vedetă al echipei de fotbal PSG, brazilianul Neymar, nu va disputa următoarele trei meciuri în Liga Campionilor, după ce UEFA a respins miercuri apelul depus de gruparea pariziană faţă de suspendarea acestuia în urma insultelor adresate arbitrilor pe reţelele de socializare la finalul meciului cu Manchester United (1-3) din luna martie, scrie AFP.

19 июня, 13:02160
11 апреля, 06:00148

Monica Babuc le-a felicitat pe sportivele Alexandra Marghieva și Maria Cotolupenco

Miercuri, 10 aprilie, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, le-a primit în vizită pe sportivele Alexandra Marghieva și Maria Cotolupenco, medaliate la Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019.

Ministrul le-a felicitat pe atlete, dorindu-le multă sănătate și succes în continuare. Totodată, oficialul și-a exprimat admirația pentru abnegația și curajul cu care acestea continuă să practice sportul și să participe în cadrul unor competiții sportive de anvergură. ,,Sunteți o sursă de inspirație și modele pentru tânăra generație. Vă mulțumim pentru că promovați modul sănătos de viață, frumusețea și diversitatea sportului”, a menționat Monica Babuc.

Pentru rezultate remarcabile obținute la Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, oficialul le-a acordat sportivelor Alexandra Marghieva și Maria Cotolupenco  diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019 s-a desfășurat în perioada 24-30 martie în orașul Toruń, Polonia. Alexandra Marghieva a câștigat medalia de aur la proba aruncarea greutății și medalia de bronz la aruncarea discului, iar Maria Cotolupenco a reușit să obțină două medalii de argint la aceleași probe sportive.

La Campionatul Mondial de atletism între veterani 2019 au participat sportivi din 55 de țări ale lumii.

источник sporter.md
0
Похожие новости