loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
18 iulie, 06:04501

Petrivskaya va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Aruncătoarea ciocanului, Zalina Petrivskaya, este a treia atletă din Moldova ce a obținut calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, transmite IPN. 

Rezultatul de 72,84 metri i-a asigurat sportivei de 31 de ani locul 1 la competiția internațională de la Kiev, dar și un loc în echipa olimpică a Moldovei. 

Zalina Petrivskaya va evolua pentru a 4-a oară la Jocurile Olimpice. Anterior, atletele Lilia Fisikovici și Dimitriana Surdu au obținut dreptul de a evolua la Olimpiada de la Tokyo.

sursa IPN.md
0
Noutați asemănătoare