Guardiola crede că Manchester City nu poate câștiga Champions League

Pepe Guardiola crede că Manchester City are nevoie de “ceva special” pentru a câştiga cel mai mare trofeu din fotbalul european. Actuala campioană din Premier League se află la al 8-lea sezon consecutiv în Liga Campionilor, dar până acum echipa de pe Etihad Stadium nu a reuşit să joace vreo finală. Semifinala din 2016, pierdută la limită contra lui Real Madrid, este cea mai bună performanță la acest nivel pentru trupa lui Guardiola.

23 octombrie, 13:2840
Răsturnare de situaţie! Mourinho, înapoi la Real Madrid?

Real Madrid nu este în cea mai bună formă după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus în această vară. Deţinătoarea Ligii Campionilor a pierdut Supercupa Europei în faţa celor de la Atletico Madrid, iar în prezent este la a cincea partidă fără victorie în toate competiţiile.

23 octombrie, 12:3640
Ronaldo, cu un ceas de 2 milioane euro, la o conferinţă de presă

Atacantul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) a afişat luni la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor, un ceas de 2 milioane euro şi a răspuns încrezător şi surâzător tuturor întrebărilor jurnaliştilor, relatează AS.

23 octombrie, 10:10441
Isco, declaraţie lipsită de delicateţe despre Ronaldo

Real Madrid trece printr-o perioadă extrem de dificilă, echipa are cinci meciuri fără victorie, dintre care patru au fost înfrângeri, iar totul parcă se leagă şi de plecarea din vară a lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Dar jucătorii echipei "blanco" nu mai vor să se gândească la un jucător care nu mai este la ei.

23 octombrie, 07:4890
astăzisăptămânălunăan
17 mai, 07:54383

Рейтинг пилотов Ф-1: Боттас остался лидером, Алонсо - второй!

Формула-1 собрала группу автоспортивных экспертов, которые будут формировать свой топ-10 лучших гонщиков после каждого Гран-при, вне зависимости от уровня техники.

Каждое издание рейтинга учитывает все прошедшие гонки сезона, формируя своеобразный чарт силы пилота в 2018 году.

И вот как эксперты оценили участников чемпионата мира после заезда в Испании:

Напомним, победителем Гран-при Испании стал британец Льюис Хэмилтон.

sursa isport.ua
0