loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
30 mai, 06:092939

Cei mai buni 5 piloți de Formula 1 ai tuturor timpurilor (Foto)

piloti, motorsport
Astăzi ne-am îndreptat atenția către motorsport și ne-am gândit să realizăm un articol cu cei mai buni 5 piloți de Formula 1 ai tuturor timpurilor.


1. Michael Schumacher

Michael Schumacher nu mai are nevoie de nicio prezentare. Germanul deține o mulțime de recorduri în acest sport, iar cel mai important dintre ele este "Pilotul cu cele mai multe campionate câștigate". Din păcate, în 2013, pilotul german a suferit un accident la schi, eveniment care încă îl ține la pat.
piloti, top 5

2. Ayrton Senna

Ne mutăm în Formula 1 și în anii de glorie ai acestui sport unde îl găsim pe Ayrton Senna. Avem în față o legendă a motorsportului care a depășit de nenumărate ori barierele fizicii și a demonstrat cât de frumos poate fi acest sport. Duelurile duse cu alți piloți faimoși și victoriile la limită au făcut din brazilian un idol pentru fanii acestui sport. Din păcate, Senna și-a găsit sfârșitul pe circuit, într-o perioadă în care puțini reușeau să-i facă față.
michael schumacher, piloti

3. Mario Andretti

Mario Gabriele Andretti este un pilot italian care a reușit să-și graveze numele în patru campionate diferite: Formula 1, IndyCar, World Sportscar Championship și NASCAR. În timpul carierei, Andretti a reușit să strângă 109 victorii pe cele mai importante circuite ale globului.
michael schumacher, formula 1

4. Nigel Mansell

Nigel Mansell a parcurs 15 sezoane în Formula 1 și a reușit să-și adjudece titlul de campion în 1992. Un an mai târziu, britanicul se mută în CART Indy Car World Series și devine primul debutant care obține titlul de campion. În 2005, Mansell a fost introdus în International Motorsports Hall of Fame.
piloti, michael schumacher

5. Alain Prost

Alain Prost este unul dintre cei mai faimoși piloți francezi. Câștigător de patru ori al Campionatului de Formula 1, Prost a deținut recordul pentru cele mai multe Grand Prix-uri câștigate. În anii '80 - '90, francezul a dus o luptă impresionantă cu alți piloți celebri precum Ayrton Senna, Nelson Piquet și Nigel Mansell.
top 5, formula 1

auto-bild.ro
0
Noutați asemănătoare