loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26910
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242240
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:261970
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533250
22 martie, 14:051307

Amendă de 50.000 de dolari pentru Marcus Smart (Boston Celtics)

Baschetbalistul american Marcus Smart, jucătorul echipei Boston Celtics, a primit o amendă de 50.000 de dolari (43.900 euro) pentru o agresiune asupra pivotului camerunez al echipei Philadelphia 76ers, Joel Embiid, a anunţat liga nord-americană de baschet (NBA), citată de AFP.

Smart a fost exclus pentru gestul său, produs în cursul celei de-a treia reprize a partidei care a avut loc miercuri seara, câştigată de Philadephia cu 118-115.

După o coliziune cu Embiid, Smart l-a împins violent din spate pe pivot, care a căzut pe parchet, iar apoi s-a ridicat rapid, dorind să-şi facă singur dreptate. Cei doi au fost separaţi de coechipieri şi de arbitri, care au intervenit pentru a aplana conflictul.

NBA a indicat că a ţinut cont de precedentele infracţiuni ale lui Smart atunci când fixat valoarea acestei noi amenzi.

În octombrie, Marcus Smart a fost amendat cu 25.000 de dolari pentru rolul jucat într-o altercaţie generală, în cursul unui meci de pregătire în compania formaţiei Cleveland Cavaliers.

În luna ianuarie, NBA i-a aplicat o amendă de 35.000 de dolari, după o altercaţie cu un jucător de la Atlanta Hawks.

Smart, în vârstă de 25 ani, are o medie de 8,7 puncte, 4,1 pase decisive şi 2,9 recuperări pe meci în acest sezon.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare