loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554380
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015560
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004170
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373500
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235070
22 martie, 14:051023

Amendă de 50.000 de dolari pentru Marcus Smart (Boston Celtics)

Baschetbalistul american Marcus Smart, jucătorul echipei Boston Celtics, a primit o amendă de 50.000 de dolari (43.900 euro) pentru o agresiune asupra pivotului camerunez al echipei Philadelphia 76ers, Joel Embiid, a anunţat liga nord-americană de baschet (NBA), citată de AFP.

Smart a fost exclus pentru gestul său, produs în cursul celei de-a treia reprize a partidei care a avut loc miercuri seara, câştigată de Philadephia cu 118-115.

După o coliziune cu Embiid, Smart l-a împins violent din spate pe pivot, care a căzut pe parchet, iar apoi s-a ridicat rapid, dorind să-şi facă singur dreptate. Cei doi au fost separaţi de coechipieri şi de arbitri, care au intervenit pentru a aplana conflictul.

NBA a indicat că a ţinut cont de precedentele infracţiuni ale lui Smart atunci când fixat valoarea acestei noi amenzi.

În octombrie, Marcus Smart a fost amendat cu 25.000 de dolari pentru rolul jucat într-o altercaţie generală, în cursul unui meci de pregătire în compania formaţiei Cleveland Cavaliers.

În luna ianuarie, NBA i-a aplicat o amendă de 35.000 de dolari, după o altercaţie cu un jucător de la Atlanta Hawks.

Smart, în vârstă de 25 ani, are o medie de 8,7 puncte, 4,1 pase decisive şi 2,9 recuperări pe meci în acest sezon.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare