loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554380
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015560
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004180
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373500
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235070
27 mai, 14:10759

Echipa Universității Tehnice a Moldovei a devenit campioana Republici Moldova la baschet feminin

Din luna noiembrie a anului 2018 şi până la sfârşitul lunii mai 2019 s-a desfăşurat Campionatul Republicii Moldova de baschet feminin.

În lunile martie – aprilie, echipa UTM a obţinut trei victorii consecutive asupra echipei Şcolii Sportive din Basarabeasca, astfel începând cu 13 aprilie au demarat meciurile play off cu echipa Clubului Sportiv „Speranţa” din Chişinău, transmite site-ul UTM.

Regulamentul Campionatului prevede acordarea titlului de Campion echipei care prima va obţine trei victorii.

Jucând acasă, în Centrul de Sport al UTM, echipa noastră la 13 aprilie a obţinut prima victorie, iar pe data de 20.04.2019 a suferit înfrângere.

Următoarele două meciuri s-au ţinut în incinta sălii sportive a Clubului Sportiv „Speranţa”.

La data de 10 şi 19 mai, echipa UTM a dominat pe terenul de baschet, astfel devenind Campioană a Republicii Moldova.

Menţionăm că în anul 2019 echipa UTM de baschet feminin a reuşit să obţină medalii de argint în cadrul Universiadei Republicane şi bronz la Cupa  Republicii Moldova.

Componenţa echipei a fost următoarea:

#Şuberneţcaia Alexandra, FCIM

#Savenco Violetta, FIMIT

#Popovciuc Anastasia, FCIM

#Postovan Mihaela, FTP

#Toma Olga, FCIM

#Blobştein Corina, FTA

#Belescu Gabriela, Colegiul Tehnic al UTM

#Rusu Capitolina ,Colegiul Tehnic al UTM

#Sureadnova Anastasia, FUA (absolventă)

#Priscepnoia Anastasia, FUA (absolventă)

#Cecoi Tatiana, USEFS

#Troian Fiama, Colegiu Naţional de Comerţ al ASEM

Antrenoare: Verghizova Oliga.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare