loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554380
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015560
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004180
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373500
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235070
10 aprilie, 11:40843

Germanul Dirk Nowitzki a decis să se retragă la vârsta de 40 de ani

Germanul Dirk Nowitzki, al şaselea cel mai bun marcator din istoria campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), a anunţat, marţi, că îşi va încheia cariera la vârsta de 40 de ani, după 21 de sezoane petrecute sub culorile echipei Dallas Mavericks, informează AFP.

"Aşa cum vă aşteptaţi, a fost ultimul meu meci în faţa voastră", a declarat Nowitzki la finalul unei partide câştigate pe teren propriu de Dallas Mavericks cu Phoenix Suns (120-109).

La ultimul său meci la American Airlines Center, în timp ce Dallas Mavericks îşi va încheia sezonul miercuri la San Antonio, Nowitzki a marcat 30 de puncte. La finalul partidei, Mavericks a organizat o lungă ceremonie în prezenţa unor legende precum Scottie Pippen, Charles Barkley şi Larry Bird, care i-au servit drept model.

"A fost o aventură extraordinară", a explicat emblematicul nr. 41 de la Mavericks.

"Nu sunt cuvinte pentru a descrie ce reprezinţi pentru acest club", a spus, la rândul său, Mark Cuban, preşedintele şi proprietarul lui Mavericks.

"Îţi promit că valorile pe care tu ni le-ai insuflat nu vor dispărea niciodată şi îţi promit că ai un loc pe viaţă aici. Şi îţi mai promit că nu vom retrage tricoul tău şi că vom construi o enormă statuie în onoarea ta în faţa sălii noastre", a adăugat el.

Nowitzki a adus echipei Dallas Mavericks singurul său titlu de campioană a NBA, în 2011. El este, totodată, primul şi singurul european care a cucerit trofeul pentru cel mai bun jucător (MVP) din NBA, în 2007. Contractul său cu Dallas expiră în luna iunie, dar lăsase să se înţeleagă că ar putea disputa un ultim sezon pentru a juca alături de Luka Doncic şi Kristaps Porzingis.

Nowitzki a disputat 50 de meciuri în acest sezon, cu o medie de 7,1 puncte. El a marcat un total de 31.540 puncte în sezonul regulat al NBA.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare