loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554030
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014980
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003950
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373350
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234850
24 mai, 08:29652

Golden State Warriors, probabil fără Kevin Durant în debutul finalei NBA

Dubla campioană en titre a NBA, Golden State Warriors, a anunţat, joi, că va fi probabil lipsită de aportul lui Kevin Durant, accidentat la pulpa piciorului drept la începutul lunii mai, pentru debutul finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet.

"Durant nu a primit acordul pentru a relua antrenamentul, dar el continuă să facă progrese pe calea vindecării", a anunţat franciza californiană după noi teste medicale efectuate joi.

"Este improbabil ca el să poată juca în debutul finalei 2019, dar noi sperăm în continuare că el va putea juca în această finală", a adăugat Golden State.

Antrenorul său, Steve Kerr, a explicat că nu vrea să-şi asume niciun risc: "El se antrenează în sala de forţă şi merge bine, dar nu a intrat încă pe parchet..Este posibil ca el să se întoarcă la antrenament în următoarele şapte zile".

Kevin Durant, desemnat cel mai bun jucător al ultimelor două finale din NBA, a ratat ultimele cinci meciuri ale echipei sale din cauza unei accidentări la pulpa piciorului drept, contractată în timpul meciului cu nr.5 din semifinalele Conferinţei de Vest cu Houston Rockets.

În absenţa sa, Golden State a câştigat ultimele sale cinci meciuri şi a eliminat-o pe Houston Rockets (4-2) şi apoi pe Portland Trail Blazers (4-0), graţie în special lui Stephen Curry, care a marcat 36,5 pct de meci.

Golden State Warriors va disputa, începând cu 30 mai, finala NBA cu învingătoarea Conferinţei de Est, dintre Toronto Raptors şi Milwaukee Bucks (3-2).

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare