loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533310
24 mai, 08:29908

Golden State Warriors, probabil fără Kevin Durant în debutul finalei NBA

Dubla campioană en titre a NBA, Golden State Warriors, a anunţat, joi, că va fi probabil lipsită de aportul lui Kevin Durant, accidentat la pulpa piciorului drept la începutul lunii mai, pentru debutul finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet.

"Durant nu a primit acordul pentru a relua antrenamentul, dar el continuă să facă progrese pe calea vindecării", a anunţat franciza californiană după noi teste medicale efectuate joi.

"Este improbabil ca el să poată juca în debutul finalei 2019, dar noi sperăm în continuare că el va putea juca în această finală", a adăugat Golden State.

Antrenorul său, Steve Kerr, a explicat că nu vrea să-şi asume niciun risc: "El se antrenează în sala de forţă şi merge bine, dar nu a intrat încă pe parchet..Este posibil ca el să se întoarcă la antrenament în următoarele şapte zile".

Kevin Durant, desemnat cel mai bun jucător al ultimelor două finale din NBA, a ratat ultimele cinci meciuri ale echipei sale din cauza unei accidentări la pulpa piciorului drept, contractată în timpul meciului cu nr.5 din semifinalele Conferinţei de Vest cu Houston Rockets.

În absenţa sa, Golden State a câştigat ultimele sale cinci meciuri şi a eliminat-o pe Houston Rockets (4-2) şi apoi pe Portland Trail Blazers (4-0), graţie în special lui Stephen Curry, care a marcat 36,5 pct de meci.

Golden State Warriors va disputa, începând cu 30 mai, finala NBA cu învingătoarea Conferinţei de Est, dintre Toronto Raptors şi Milwaukee Bucks (3-2).

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare