loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533310
1 iulie, 08:021035

Kevin Durant, noul jucător al echipei Brooklyn Nets

Vedeta americană Kevin Durant a anunţat, duminică, că pleacă de la Golden State Warriors, echipa la care juca din 2016, pentru a se alătura clubului Brooklyn Nets, informează AFP.

Durant, în vârstă de 30 de ani, a făcut acest anunţ pe reţele de socializare după doar câteva secunde de la deschiderea oficială a perioadei de transferuri din NBA.

"Kevin Durant va semna cu Brooklyn Nets. El a confirmat că va semna un contract maxim cu Brooklyn Nets, în timp ce perioada semnării noilor contracte pentru agenţii liberi va debuta pe 6 iulie", a anunţat contul de Twitter al companiei sale de producţie TV, The Boardroom.

Durant s-a alăturat francizei din golful San Francisco în 2016, după nouă sezoane la Oklahoma City Thunder.

Pentru mulţi analişti ai baschetului, New York Knicks, care nu a mai participa la playoff din 2013, părea în cea mai bună poziţie pentru a-l recruta, însă Durant va ajunge tot la o franciză din New York, cea mai puţin cunoscută dintre ele, însă cea care îi oferă cele mai multe garanţii de a participa la playoff şi de a viza titlul.

Brooklyn Nets a fost eliminată din primul tur al playoff-ului 2019 de Philadelphia 76-ers (4-1).

Durant va rata, totuşi, o mare parte din sezonul 2019-2020, din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile survenită în cursul finalei 2019 pierdută de Golden State în faţa lui Toronto Raptors (4-2).

Brooklyn Nets a finalizat, de asemenea, venirea lui Kyrie Irving, care apăra culorile echipei Boston Celtics din 2017.

De altfel, francizele din NBA, care traversează o perioadă de prosperitate fără precedent graţie exploziei drepturilor TV, au cheltuit 1,5 miliarde dolari în 45 de minute pentru a recruta "agenţi liberi", jucătorii aflaţi la final de contract cu echipele lor.

sursa Agerpres.ro
0