loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554040
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015010
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003960
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373350
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234850
1 iulie, 08:02746

Kevin Durant, noul jucător al echipei Brooklyn Nets

Vedeta americană Kevin Durant a anunţat, duminică, că pleacă de la Golden State Warriors, echipa la care juca din 2016, pentru a se alătura clubului Brooklyn Nets, informează AFP.

Durant, în vârstă de 30 de ani, a făcut acest anunţ pe reţele de socializare după doar câteva secunde de la deschiderea oficială a perioadei de transferuri din NBA.

"Kevin Durant va semna cu Brooklyn Nets. El a confirmat că va semna un contract maxim cu Brooklyn Nets, în timp ce perioada semnării noilor contracte pentru agenţii liberi va debuta pe 6 iulie", a anunţat contul de Twitter al companiei sale de producţie TV, The Boardroom.

Durant s-a alăturat francizei din golful San Francisco în 2016, după nouă sezoane la Oklahoma City Thunder.

Pentru mulţi analişti ai baschetului, New York Knicks, care nu a mai participa la playoff din 2013, părea în cea mai bună poziţie pentru a-l recruta, însă Durant va ajunge tot la o franciză din New York, cea mai puţin cunoscută dintre ele, însă cea care îi oferă cele mai multe garanţii de a participa la playoff şi de a viza titlul.

Brooklyn Nets a fost eliminată din primul tur al playoff-ului 2019 de Philadelphia 76-ers (4-1).

Durant va rata, totuşi, o mare parte din sezonul 2019-2020, din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile survenită în cursul finalei 2019 pierdută de Golden State în faţa lui Toronto Raptors (4-2).

Brooklyn Nets a finalizat, de asemenea, venirea lui Kyrie Irving, care apăra culorile echipei Boston Celtics din 2017.

De altfel, francizele din NBA, care traversează o perioadă de prosperitate fără precedent graţie exploziei drepturilor TV, au cheltuit 1,5 miliarde dolari în 45 de minute pentru a recruta "agenţi liberi", jucătorii aflaţi la final de contract cu echipele lor.

sursa Agerpres.ro
0