loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554040
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014990
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003960
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373350
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234850
2 mai, 14:25821

La 42 de ani, Vince Carter vrea să-şi continue cariera în sezonul 2019-2020

Vince Carter, decanul de vârstă al jucătorilor în activitate din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), considerat la 42 de ani unul dintre cei mai buni "dunkeri" din ligă, vrea să dispute în 2019-2020 un al 22-lea său sezon şi ultimul din cariera sa, informează AFP.

"Mă pregătesc pentru un nou sezon", a declarat Carter, marţi, într-o înregistrate audio produsă împreună cu coechipierul său Kent Bazemore, intitulată "Winging It".

Baschetbalistul, selectat la draftul din 1998, a precizat că speră să semneze un nou angajament pe un sezon cu echipa sa, Atlanta Hawks. "Este dorinţa mea, dar vom vedea ce se va întâmpla", a precizat jucătorul.

Vince Carter a disputat în sezonul regulat 76 de meciuri sub culorile clubului Atlanta Hawks, cu o medie de 7,4 puncte pe meci.

Dacă va disputa un al 22-lea sezon, el va deveni jucătorul cu cea mai mare longevitate din NBA, un titlu pe care îl deţine deocamdată în comun cu Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), care s-a retras recent, şi foştii jucători Robert Parish (Chicago Bulls), Kevin Willis (Dallas Mavericks) şi Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves).

Vince Carter a jucat în cursul carierei la opt echipe diferite din NBA, în special la Toronto Raptors (1998-2005) şi New Jersey Nets (devenită Brooklyn) din 2005 până în 2009.

"Vinsanity", component al echipei SUA campioană olimpică în 2000 la Sydney (Australia), nu a câştigat niciun titlu NBA.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare