loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26910
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242240
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:261970
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533250
2 mai, 14:251158

La 42 de ani, Vince Carter vrea să-şi continue cariera în sezonul 2019-2020

Vince Carter, decanul de vârstă al jucătorilor în activitate din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), considerat la 42 de ani unul dintre cei mai buni "dunkeri" din ligă, vrea să dispute în 2019-2020 un al 22-lea său sezon şi ultimul din cariera sa, informează AFP.

"Mă pregătesc pentru un nou sezon", a declarat Carter, marţi, într-o înregistrate audio produsă împreună cu coechipierul său Kent Bazemore, intitulată "Winging It".

Baschetbalistul, selectat la draftul din 1998, a precizat că speră să semneze un nou angajament pe un sezon cu echipa sa, Atlanta Hawks. "Este dorinţa mea, dar vom vedea ce se va întâmpla", a precizat jucătorul.

Vince Carter a disputat în sezonul regulat 76 de meciuri sub culorile clubului Atlanta Hawks, cu o medie de 7,4 puncte pe meci.

Dacă va disputa un al 22-lea sezon, el va deveni jucătorul cu cea mai mare longevitate din NBA, un titlu pe care îl deţine deocamdată în comun cu Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), care s-a retras recent, şi foştii jucători Robert Parish (Chicago Bulls), Kevin Willis (Dallas Mavericks) şi Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves).

Vince Carter a jucat în cursul carierei la opt echipe diferite din NBA, în special la Toronto Raptors (1998-2005) şi New Jersey Nets (devenită Brooklyn) din 2005 până în 2009.

"Vinsanity", component al echipei SUA campioană olimpică în 2000 la Sydney (Australia), nu a câştigat niciun titlu NBA.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare