loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554380
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015560
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004170
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373500
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235070
5 aprilie, 11:061120

LA Lakers şi LeBron James au ambiţii mari pentru următorul sezon

Superstarul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a afirmat, joi, că echipa sa are ambiţii mari pentru această vară, după eşecul calificării pentru faza play-off a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), informează AFP.

"Eu am venit aici pentru a câştiga şi, clar, trebuie să ne îmbunătăţim calitatea efectivului. Şi avem oportunitatea de a reuşi în această vară", a declarat James într-un interviu acordat site-ului specializat Bleacher Report.

"Vor fi mulţi jucători talentaţi disponibili, jucători care pot ajuta echipa noastră. Eu voi face tot ce va fi necesar pentru ca noi să fim mai buni", a adăugat James.

"King James" îşi va folosi relaţiile personale pentru a încerca să aducă unul sau doi jucători de calibru care i-au lipsit în acest sezon lui Lakers, care a ratat play-off-ul pentru al şaselea sezon consecutiv.

Printre jucătorii care ajung la final de contract sau care îşi pot rezilia contractele în curs, figurează Kyrie Irving (Boston Celtics), fostul său coechipier de la Cleveland Cavaliers, Kevin Durant (Golden State Warriors), al cărui amic este, sau Kawhi Leonard (Toronto Raptors).

Klay Thompson şi DeMarcus Cousins (Golden State) sunt, de asemenea, disponibili, în timp ce Anthony Davis, dorit de Lakers încă din luna februarie, îşi poate schimba echipa cu condiţia ca New Orleans Pelicans să ajungă la un acord de schimb.

LeBron James, a cărui accidentare la ischiogambieri de la finele lunii decembrie şi indisponibilitate de patru săptămâni au afectat rezultatele lui Lakers, a recunoscut că această vară va fi importantă şi pentru el.

"Lakers vor continua să supravieţuiască mereu, dar eu mă voi implica la maximum pentru că vreau să fiu competitiv", a spus LeBron.

A doua cea mai titrată franciză din istoria NBA îşi va remania în profunzime efectivul şi probabil staff-ul tehnic cu plecarea anticipată a antrenorului Luke Walton.

James (34 ani) a afirmat, totodată, că are încredere în deciziile care vor fi luate de preşedintele operaţiunilor baschet, Magic Johnson, şi de managerul general al echipei, Rob Pelinka.

"Sunt foarte optimist, Magic şi Rob vor face o treabă bună, echipa va fi super, am încredere în faptul că jucătorii vor să rămână să vină la noi şi să joace cu mine", a adăugat LeBron James.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare