loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533320
18 aprilie, 06:211232

La sediul CNOS a avut loc prezentarea filmului ”Baschetul din Georgia”

Filmul ”Baschetul din Georgia” a fost realizat de către celebrul regizor georgian Gogi Toradze. Prezentarea a avut loc la sediul CNOS din Republica Moldova.

La eveniment au fost prezenți președintele CNOS, Nicolae Juravschi, dublu campion olimpic și ambasadorul Georgiei în Moldova, fostul rugbist Merab Antadze.

S-a discutat despre importanța sportului în societate. Inițiativa de a prezenta acest documentar la Chișinău i-a aparținut vicepreședintelui Asociației Jurnaliștilor Sportivi din Georgia, Tengiz Pachkoria.

sursa Olympic.md
0
Noutați asemănătoare