loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:554420
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 марта, 08:0015620
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 марта, 16:373540
11 января, 11:30562

ЛеБрон пропустит еще как минимум три матча

ЛеБрон Джеймс / nba.com/lakers

Форвард Лейкерс ЛеБрон Джеймс пропустит как минимум неделю из-за травмы паха. Как сообщает официальный сайт клуба, игрок точно не поможет в матчах против Юты, Кливленда и Чикаго.

Вместе с тем, отмечается, что состояние ЛеБрона улучшается и медики уже позволили ему увеличивать нагрузки.

Отметим, что Джеймс уже две недели на выходит на паркет из-за растяжения паха, которое получил в рождественской встрече с Голден Стэйт.

В нынешнем сезоне Джеймс в среднем набирает по 27,3 очка, делает 8, подбора и совершает по 7,1 передачи за матч.

источник isport.ua
0