loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554380
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015560
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004170
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373500
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235070
11 iulie, 13:001104

NBA - Kawhi Leonard şi Paul George au devenit, oficial, jucătorii echipei LA Clippers

Baschetbaliştii americani Kawhi Leonard şi Paul George au oficializat, miercuri, venirea lor la Los Angeles Clippers, provenind de la Toronto Raptors şi, respectiv, Oklahoma City Thunder, informează AFP.

"Este un moment istoric pentru clubul şi suporterii noştri", a afirmat directorul de operaţiuni de la Clippers, Lawrence Frank.

Kawhi Leonard, unul dintre starurile NBA, care a cucerit recent titlul de campion cu Toronto Raptors, a semnat un contract pe trei ani, în valoare de 142 milioane dolari cu Clippers.

Potrivit revistei Forbes, jucătorul ar fi câştigat mai mult dacă rămânea la Raptors, ai cărui oficiali ar fi fost dispuşi să-i ofere un acord pe cinci ani, în valoare de 190 milioane dolari.

Dar unul dintre motivele alegerii sale îl reprezintă şi faptul că va putea evolua alături de un alt star NBA, Paul George (28 ani), achiziţionat de Clippers de la Oklahoma City Thunder.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare