loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26910
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242240
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:261970
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533250
11 iulie, 13:001384

NBA - Kawhi Leonard şi Paul George au devenit, oficial, jucătorii echipei LA Clippers

Baschetbaliştii americani Kawhi Leonard şi Paul George au oficializat, miercuri, venirea lor la Los Angeles Clippers, provenind de la Toronto Raptors şi, respectiv, Oklahoma City Thunder, informează AFP.

"Este un moment istoric pentru clubul şi suporterii noştri", a afirmat directorul de operaţiuni de la Clippers, Lawrence Frank.

Kawhi Leonard, unul dintre starurile NBA, care a cucerit recent titlul de campion cu Toronto Raptors, a semnat un contract pe trei ani, în valoare de 142 milioane dolari cu Clippers.

Potrivit revistei Forbes, jucătorul ar fi câştigat mai mult dacă rămânea la Raptors, ai cărui oficiali ar fi fost dispuşi să-i ofere un acord pe cinci ani, în valoare de 190 milioane dolari.

Dar unul dintre motivele alegerii sale îl reprezintă şi faptul că va putea evolua alături de un alt star NBA, Paul George (28 ani), achiziţionat de Clippers de la Oklahoma City Thunder.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare