loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554040
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015000
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003960
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373350
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234850
30 mai, 11:421218

Un fost jucător din NBA şochează cu detalii despre viața personală

Dublu campion în NBA cu LA Lakers, Lamar Odom, ajuns acum la 39 de ani, este aproape să îşi lanseze o carte autobiografică, în care face dezvăluiri incendiare.

Lamar Odom a jucat 14 sezoane în NBA, între 1999 şi 2013, iar reputaţia de bad boy şi-a căpătat-o rapid. În 2015 a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze, iar ieşirile sale cu o mulţime de staruri din show biz sunt binecunoscute. La 39 de ani, Odom îşi lansează o carte autobiografică, intitulată "Din umbră la lumină", care a fost lansată pe 28 mai. Câteva pasaje din aceasta sunt cu adevărat incredibile.

"Nu am fost niciodată genul care să plece singur acasă. Am făcut, în medie, sex cu şase femei pe săptămână şi de fiecare dată neprotejat. Am plătit o avere pentru avorturi", a scris Lamar Odom în cartea sa.

Invitat la un show de televiziune din SUA, fostul baschetbalist a fost întrebat câţi bani a cheltuit pe droguri. Răspunsul a fost şocant: "100 de milioane de dolari". Presa americană a calculat că Lamar a câştigat 113 milioane de dolari din baschet.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare