loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533310
30 mai, 11:421482

Un fost jucător din NBA şochează cu detalii despre viața personală

Dublu campion în NBA cu LA Lakers, Lamar Odom, ajuns acum la 39 de ani, este aproape să îşi lanseze o carte autobiografică, în care face dezvăluiri incendiare.

Lamar Odom a jucat 14 sezoane în NBA, între 1999 şi 2013, iar reputaţia de bad boy şi-a căpătat-o rapid. În 2015 a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze, iar ieşirile sale cu o mulţime de staruri din show biz sunt binecunoscute. La 39 de ani, Odom îşi lansează o carte autobiografică, intitulată "Din umbră la lumină", care a fost lansată pe 28 mai. Câteva pasaje din aceasta sunt cu adevărat incredibile.

"Nu am fost niciodată genul care să plece singur acasă. Am făcut, în medie, sex cu şase femei pe săptămână şi de fiecare dată neprotejat. Am plătit o avere pentru avorturi", a scris Lamar Odom în cartea sa.

Invitat la un show de televiziune din SUA, fostul baschetbalist a fost întrebat câţi bani a cheltuit pe droguri. Răspunsul a fost şocant: "100 de milioane de dolari". Presa americană a calculat că Lamar a câştigat 113 milioane de dolari din baschet.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare