Sportivii moldoveni au participat la Bucharest Marathon 2018

Pe 14 octombrie, la București, s-a desfășurat cea de-a 11-a ediție a „Bucharest Marathon”. În cadrul evenimentului sportiv anual au avut loc următoarele curse: maraton, semimaraton, cursa releu, 10 km și 10 km pentru sportivii în scaune rulante.

18 octombrie, 09:02890
Moldova și Georgia a semnat un acord în domeniul sportului

Georgia și Moldova au semnat un acord privind cooperarea în domeniul tineretului şi sportului. Documentul prevede schimbul de experiență, precum: educația și integrarea socială a tinerilor, promovarea voluntariatului; organizarea în comun a evenimentelor culturale și științifice; participarea organizațiilor de tineret la diverse cursuri, seminare, conferințe, tabere, festivaluri organizate în ambele state etc.

16 octombrie, 07:23320
Hell Run by Naturalis 2018: 10 costume pentru inspirație

Avem o veste bună pentru toate spiritele necurate. Singura cursă de alergare nocturnă, care se organizează în cinstea Halloween-ului, se va desfășura și anul acesta. Sunteți așteptați de 4,2 km de orori amuzante, adrenalină, emoții și surprize neașteptate!

15 octombrie, 07:19400
Hell Run by Naturalis: cum a fost (Video)

„Hell Run by Naturalis” este o cursă costumată, care a devenit o bună tradiție, în ciuda faptului că ține de cea mai groaznică sărbătoare a anului - Halloween. În data de 27 octombrie 2018, Grădina Botanică va găzdui cea de-a treia ediție a „Hell Run by Naturalis”.

11 octombrie, 07:391360
Lista învingătorilor Maratonului Chișinău în categorii de vârstă

Organizația publică sportivă Sporter le aduce mulțumiri participanților la maraton pentru curajul și cutezanța de care au dat dovadă. În ziua evenimentului sportiv au fost premiați câștigătorii curselor de alergare la categoria “Absolut”. Iar acum, așa cum am promis, vă prezentăm lista câștigătorilor competiției la categoriile de vârstă.

11 octombrie, 06:431010
astăzisăptămânălunăan