Vă invităm la antrenamentul Sunday Long Run

Duminică, 17 martie, FTRM invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare “Long Run”. Antrenamentul va avea loc sub conducerea antrenorului FTRM Natalia Zbîrnea, care, în baza nivelului de pregătire fizică și a scopurilor propuse, va determina pentru fiecare sportiv distanța traseului.

14 martie, 08:58290
La Chișinău a avut loc o cursă dedicată Zilei Internaționale a Femeii

Vineri, 8 martie, la Chișinău a avut loc o cursă, dedicată celebrării Zilei Internaționale a Femeii, la care au participat sportivi experimentați și amatori de diferite vârste. Distanța cursei a fost de 8 km, deosebindu-se prin traseul, care a fost gândit astfel, încât pe hartă să arate ca cifra opt, simbolul Zilei Internaționale a Femeii.

12 martie, 14:28360
Cursă prin Chișinău în cinstea zilei de 8 Martie!

Vineri, 8 martie 2019, clubul de alergare Sporter invită toţi doritorii, bărbaţi şi femei, să participe la cursa de alergare organizată în cinstea Zilei Internaţionale a Femeii. Această zi este oficial zi liberă, de aceea vom putea petrece această sărbătoare împreună!

5 martie, 07:001070
Usain Bolt, în centrul unui scandal

Usain Bolt (32 de ani) se află în centrul unui scandal, în presa tabloid din Anglia, după ce a petrecut o noapte în club, în Londra, şi a refuzat să plătească după ce s-a terminat petrecerea. Fostul sprinter nu a apucat să fugă, pentru că angajaţii localului au acţionat la timp.

26 februarie, 06:58960
Aftermovie Mileștii Mici Wine Run 2019

Republica Moldova nu este reprezentată doar de câmpiile deluroase, viile roditoare, tradițiile bogate și oamenii ospitalieri, ci și de o mulțime de evenimente sportive excepționale, care atrag anual mii de turiști din întreaga lume.

22 februarie, 09:16610