loading...

High five Maratonului Internațional Chișinău!

Prieteni! Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că până la „Maratonul Internațional Chișinău” au rămas doar 100 de zile! Pentru noi, maratonul din anul acesta va fi unul special, pentru că va fi al cincilea – unul aniversar! Sperăm că această aniversare o vom sărbători împreună! Când? Pe 28 și 29 septembrie! Unde? Ca de obicei, în Piața Marii Adunări Naționale!

21 iunie, 14:24720
Au alergat 10 mile cu 25 de obstacole pentru o cauză nobilă

Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii

20 iunie, 05:46340
„Purcari Wine Run” – o cursă de alergare de tip trail cu aromă de vin

Pe 24 august, pe teritoriul podgoriilor „Chateau Purcari” va avea loc cursa de alergare de tip trail „Purcari Wine Run 2019”. Și chiar dacă astfel de curse se desfășoară în multe țări din Europa, în Moldova, unde vinul este considerat nu doar o băutură, ci o parte importantă a culturii și a istoriei, cursele vinicole înseamnă ceva mai mult.

13 iunie, 14:12760
Ne pregătim pentru Maraton din Chișinău cu întreaga companie!

Dacă vă place să alergați și doriți să participați la „Maratonul Internațional Chișinău” împreună cu colegii de serviciu, atunci, antrenamentele corporative de alergare, organizate de Federația de Triatlon din RM, sunt ceea de ce aveți nevoie! FTRM vă propune să începeți să vă pregătiți pentru cea mai grandioasă cursă din țară cu întreaga companie, sub îndrumarea unor antrenori cu experiență.

12 iunie, 07:10630