loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014810
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
3 septembrie, 09:53563

A avut loc primul antrenament de pregătire pentru „Maratonul Chișinău”

Odată cu sosirea toamnei, luna septembrie aduce cu sine și cel mai grozav eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”. Iar noi nu pierdem timpul și ne pregătim activ, ca să putem face față acestui maraton grandios!

Astfel, duminică, 1 septembrie, în parcul „Valea Morilor” din capitală a avut loc primul antrenament de pregătire. Acesta a început cu tradiționalele exerciții de încălzire și alergare, care au fost conduse de antrenoarea Natalia Zbîrnea. Ultima etapă a antrenamentului a constat dintr-o cursă de alergare pe distanță lungă.

După cum am promis, în cadrul antrenamentului a fost organizată și o tombolă cu certificate cadou din partea partenerului nostru „PUMA Moldova WSA”. Norocoșii deținători ai certificatelor au devenit Maria Cazacu și Aram Kocharyan. Îi felicităm pe acești tineri și îi așteptăm cu drag și la următoarea sesiune de antrenament!

Înregistrați-vă la maraton și antrenați-vă împreună cu noi! Beneficiați de cele mai utile sfaturi oferite de antrenorii noștri profesioniști, câștigați premii și încărcați-vă „bateriile”, deoarece degrabă veți avea nevoie de multă energie pentru a depăși „Maratonul Chișinău”!

Aici puteți viziona raportul nostru foto de la ultima sesiune de antrenament.

Pentru mai multe informații despre antrenamentele ce urmează ne puteți contacta la numerele de telefon:

079996953 - Alexandra;

068004884 - Natalia.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare