loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:581330
22 februarie, 09:16312

Aftermovie Mileștii Mici Wine Run 2019

Republica Moldova nu este reprezentată doar de câmpiile deluroase, viile roditoare, tradițiile bogate și oamenii ospitalieri, ci și de o mulțime de evenimente sportive excepționale, care atrag anual mii de turiști din întreaga lume. Unul dintre aceste evenimente sportive este și „Mileștii Mici Wine Run” - cursa de alergare prin orășelul subteran al Combinatului de vinuri Mileștii Mici, care se desfășoară la o adâncime de peste 80 de metri.

Pe data de 20 ianuarie 219, traseul unic și interesant al competiției, a fost cucerit de sute de atleți, care au au alergat 10 km prin subsolurile celei mai mari vinării din Republica Moldova. Aceștia au avut posibilitatea să guste din cele mai alese soiuri de vin și cele mai delicioase bucate tradiționale moldovenești. Cursa a atras atenția sportivilor și atleților din străinătate, precum și a reprezentanților mass-media din întreaga lume, care au rămas plăcut surprinși de acest eveniment. 

Organizatorii le mulțumesc participanților și invitaților la eveniment și îi invită pe toți și la următoarea ediție a evenimentului - „Mileștii Mici Wine Run 2020”.

Iar pentru a ne reaminti de atmosfera ultimei competiții, haideți să vizionăm „Aftermovie Mileștii Mici 2019”:

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare