loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00910
13 septembrie, 09:10522

Apa potabilă OM Kids: devino erou adevărat la „Kids Run Day”!

Pe 28 septembrie, Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va găzdui competiția de alergare pentru copii „Kids Run Day”. Apa potabilă OM Kids, partenerul oficial al evenimentului, îi va ajuta pe tinerii campioni să-și depășească distanțele cu ușurință și să devină adevărați eroi ai acestui festival sportiv.

„Apa OM înseamnă sănătate!”

V-ați gândit vreodată de ce apa OM este întotdeauna acolo unde se află sportul, mișcarea și victoria? De ce anume „ea” aleargă alături de noi la maratoane, dansează, face exerciții de încălzire sau participă la curse de ciclism? Răspunsul e simplu - pentru că OM înseamnă sănătate.

Și acestea nu sunt doar niște cuvinte în vânt, ci fapte dovedite.

1. Apa OM este extrasă din izvoare naturale;

2. Este îmbogățită cu minerale și substanțe active necesare organismului;

3. Se potrivește excelent pentru practicarea sportului și a unui stil de viață activ, deoarece lansează toate procesele importante din organism, fără a-l supraîncărca.

Apa potabilă OM Kids are o compoziție minerală echilibrată și un gust impecabil. Controlul minuțios și procesul de producție complet automatizat garantează calitatea înaltă și siguranța apei.

Reamintim, „Kids Run Day” este o cursă tradițională de alergare pentru tinerii sportivi, care se desfășoară în cadrul „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții din fiecare grup de vârstă vor concura pe distanțe diferite.

Înregistrarea la „Kids Run Day”, precum și la „Maratonul Internațional Chișinău” încă este deschisă. Alăturați-vă celei mai grandioase competiții de alergare din Moldova!

Pentru a vă înregistra la maraton și a afla mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul marathon.md


sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare