loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00910
13 septembrie, 12:52624

Asigură-te că ai încheiat cu succes înregistrarea la Maratonul Internațional Chișinău

Până la cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău au mai rămas doar câteva zile, iar în timp ce sportivii sunt în febra antrenamentelor, organizatorii  se ocupă de ultimele detalii tehnice. Pentru a evita confuziile, organizatorii vă invită să vă verificați datele personale de pe listele participanților.

Pentru a vă asigura că ați finalizat cu succes procedura de înregistrare și că datele personale pe care le-ați introdus sunt corecte, accesați link-ul de mai jos:  https://marathon.md/ro/participants-list

În cazul în care ați depistat erori în datele personale, vă rugăm să ne comunicați despre acest lucru pe adresa de email event@sporter.md. Menționăm că doar persoanele care au achitat taxa de participare sunt incluse pe lista participanților.

Cu ajutorul filtrelor veți putea vedea lista celor alături de care veți alerga pe 29 septembrie la Maratonul Internațional Chișinău.

Părinții participanților la competiția pentru copii Kids Run Day la fel pot beneficia de această opțiune. 

Vă reamintim că înregistrarea la competiție este încă deschisă, iar până pe 17 septembrie vă puteți înscrie la preț redus. Pentru mai multe detalii, accesați: https://marathon.md/ro/

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare