loading...

Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului RM

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

26 februarie, 13:07770
Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 ianuarie, 12:291850
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 ianuarie, 11:141940
2 august, 10:291005

Duminica aceasta vom afla ce-i așteaptă pe participanții la Glodiator Mud Race 2019!

Se apropie cel mai așteptat weekend al anului! Iar asta înseamnă că foarte curând vom deveni martorii celui mai extravagant eveniment sportiv din Moldova - cursa de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”! Duminică, 4 august, pe traseul moto „Schinoasa” se vor aduna cei mai curajoși și neînfricați pasionați de sporturi extreme, care urmează să depășească un șir de obstacole întortocheate pentru a merita titlul de glodiatori adevărați. Această zi va deveni memorabilă și pentru tinerii atleți, care au acceptat provocarea primei curse de alergare în noroi pentru copii. Micii sportivi vor lupta pentru titlul de Kids Glodiator! Ce fel de obstacole îi așteaptă pe glodiatorii noștri și cu ce preț vor reuși să ajungă la linia de finiș? Răspunsul la aceste întrebări îl vom putea afla doar peste câteva zile. Între timp, vă reamintim că: 

— Participanții la cursa „Glodiator Mud Race 2019” își vor putea primi pachetele de start pe data de 3 august, în intervalul orelor 12:00 - 18:00, la oficiul organizației Sporter, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1; 

— Participanții din alte regiuni și participanții la cursa pentru copii „Kids Glodiator” își vor putea primi pachetele de start în ziua evenimentului, 4 august, începând cu ora 08:00 până la ora 09:30, în cortul de înregistrare; 

— La ora 09:30 va avea loc briefingul și antrenamentul de încălzire pentru participanții la cursă; 

— La ora 10:00 va fi anunțat startul cursei „Glodiator Mud Race 2019”;

— La ora 12:45 va fi anunțat startul cursei „Kids Glodiator Mud Race 2019”.

Aveți încă un pic de răbdare. Nu a mai rămas mult de așteptat!  

Ne vedem la cea mai grozavă și extremă cursă de alergare a anului — „Glodiator Mud Race 2019”!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare