loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556470
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018760
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005930
2 august, 10:29833

Duminica aceasta vom afla ce-i așteaptă pe participanții la Glodiator Mud Race 2019!

Se apropie cel mai așteptat weekend al anului! Iar asta înseamnă că foarte curând vom deveni martorii celui mai extravagant eveniment sportiv din Moldova - cursa de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”! Duminică, 4 august, pe traseul moto „Schinoasa” se vor aduna cei mai curajoși și neînfricați pasionați de sporturi extreme, care urmează să depășească un șir de obstacole întortocheate pentru a merita titlul de glodiatori adevărați. Această zi va deveni memorabilă și pentru tinerii atleți, care au acceptat provocarea primei curse de alergare în noroi pentru copii. Micii sportivi vor lupta pentru titlul de Kids Glodiator! Ce fel de obstacole îi așteaptă pe glodiatorii noștri și cu ce preț vor reuși să ajungă la linia de finiș? Răspunsul la aceste întrebări îl vom putea afla doar peste câteva zile. Între timp, vă reamintim că: 

— Participanții la cursa „Glodiator Mud Race 2019” își vor putea primi pachetele de start pe data de 3 august, în intervalul orelor 12:00 - 18:00, la oficiul organizației Sporter, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1; 

— Participanții din alte regiuni și participanții la cursa pentru copii „Kids Glodiator” își vor putea primi pachetele de start în ziua evenimentului, 4 august, începând cu ora 08:00 până la ora 09:30, în cortul de înregistrare; 

— La ora 09:30 va avea loc briefingul și antrenamentul de încălzire pentru participanții la cursă; 

— La ora 10:00 va fi anunțat startul cursei „Glodiator Mud Race 2019”;

— La ora 12:45 va fi anunțat startul cursei „Kids Glodiator Mud Race 2019”.

Aveți încă un pic de răbdare. Nu a mai rămas mult de așteptat!  

Ne vedem la cea mai grozavă și extremă cursă de alergare a anului — „Glodiator Mud Race 2019”!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare