loading...

Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:241710
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265100
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:264910
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:246110
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:265710
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:537500
2 august, 10:29973

Duminica aceasta vom afla ce-i așteaptă pe participanții la Glodiator Mud Race 2019!

Se apropie cel mai așteptat weekend al anului! Iar asta înseamnă că foarte curând vom deveni martorii celui mai extravagant eveniment sportiv din Moldova - cursa de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”! Duminică, 4 august, pe traseul moto „Schinoasa” se vor aduna cei mai curajoși și neînfricați pasionați de sporturi extreme, care urmează să depășească un șir de obstacole întortocheate pentru a merita titlul de glodiatori adevărați. Această zi va deveni memorabilă și pentru tinerii atleți, care au acceptat provocarea primei curse de alergare în noroi pentru copii. Micii sportivi vor lupta pentru titlul de Kids Glodiator! Ce fel de obstacole îi așteaptă pe glodiatorii noștri și cu ce preț vor reuși să ajungă la linia de finiș? Răspunsul la aceste întrebări îl vom putea afla doar peste câteva zile. Între timp, vă reamintim că: 

— Participanții la cursa „Glodiator Mud Race 2019” își vor putea primi pachetele de start pe data de 3 august, în intervalul orelor 12:00 - 18:00, la oficiul organizației Sporter, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1; 

— Participanții din alte regiuni și participanții la cursa pentru copii „Kids Glodiator” își vor putea primi pachetele de start în ziua evenimentului, 4 august, începând cu ora 08:00 până la ora 09:30, în cortul de înregistrare; 

— La ora 09:30 va avea loc briefingul și antrenamentul de încălzire pentru participanții la cursă; 

— La ora 10:00 va fi anunțat startul cursei „Glodiator Mud Race 2019”;

— La ora 12:45 va fi anunțat startul cursei „Kids Glodiator Mud Race 2019”.

Aveți încă un pic de răbdare. Nu a mai rămas mult de așteptat!  

Ne vedem la cea mai grozavă și extremă cursă de alergare a anului — „Glodiator Mud Race 2019”!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare