loading...

Aquarelle FM susține cel de-al cincilea „Maraton Chișinău”!

Postul de radio Aquarelle FM va evolua în calitate de partener media al celei mai grandioase curse de alergare din țară – cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

16 septembrie, 06:53850
16 august, 13:3367

Echipa AGEPI a dat startul antrenamentelor pentru Maratonul Internațional Chișinău

Dacă unii și-au petrecut timpul ca de obicei - în birou sau acasă, să știți că ieri, 15 august,  echipa AGEPI a decis să iasă din rutina zilnică pentru câteva ore și s-a adunat în parcul Valea Morilor pentru a se antrena împreună pentru Maratonul Internațional Chișinău. 

Ei sunt cei care au dat startul pregătirilor pentru maraton, iar noi știm: cine pornește cu dreptul, ajunge întotdeauna primul! De fapt, atunci când parcurgi traseul alături de oamenii potriviți, nici nu contează cine ajunge primul, contează emoțiile și momentele frumoase petrecute împreună. De-a lungul anilor,  Maratonul Internațional Chișinău a devenit pentru multe companii un bun prilej de a transforma un team building într-o amintire frumoasă și mai ales - de a întări relațiile de prietenie dintre angajați. 

Antrenamentul echipei AGEPI s-a desfășurat cu succes, ne revedem la Chișinău International Marathon!

Maraton Internațional Chișinău va avea loc pe 29 septembrie 2019. Participanții au posibilitatea de a alege una dintre distanțele: 

— Marathon by #BeActive (42 км 195 м) 

— Half marathon by Technosoft (21 км 0975 м)

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

– Fun Run by Iute Credit (1,5 км)

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare