loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00910
11 septembrie, 14:15577

La oficiul Simpals a avut loc prima întâlnire cu voluntarii „Maratonului Chișinău”

Vineri, 6 septembrie, la oficiul Simpals a avut loc prima întâlnire a echipei Sporter cu voluntarii celui de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”. Voluntarii au făcut cunoștință cu harta traseului și cu principalele momente de desfășurare a competiției.

La întâlnire au participat și voluntarii lideri. Sarcina acestora este de a-și coordona echipele la maraton, de a le distribui pe zonele de responsabilitate și pit-stopuri.

Le mulțumim tinerilor pentru receptivitate și punctualitate, și îi așteptăm pe toți la următoarea întâlnire.

Dacă ai 16 ani împliniți, ești activ, responsabil, muncitor, capabil să lucrezi în echipă și iubești sportul, atunci te așteptăm în echipa noastră de voluntari - Sporter Voluntariat!!

Completează aici formularul de voluntar.


Galerie Foto

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare