loading...

Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:241720
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265100
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:264910
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:246110
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:265720
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:537500
14 august, 08:49380

Maratonul din Chișinău va fi susținut de shopping Malldova

În data de 29 septembrie, în Moldova, va avea loc Maratonul Internațional din Chișinău, care, în acest an, sărbătorește cea de-a cincea aniversare. Centrul comercial Shopping Malldova susține acest eveniment sportiv în calitate de partener.

„Shopping Malldova  — mai mult decât un spațiu pentru cumpărături!”

Shopping Malldova reprezintă primul centru comercial de nivel european din Moldova, care oferă vizitatorilor săi nu doar spațiu pentru shopping și distracție, dar și pentru recreere.

În acest centru comercial, la dispoziția vizitatorilor și a clienților sunt amplasate mai mult de 100 de magazine cu produsele celor mai recunoscute branduri. De asemenea, aici există o zona numită „Food Court”, în cadrul căreia sunt stabilite restaurante și cafenele, unde clienții pot mânca sau bea o ceașcă de cafea. În plus, există locuri special amenajate pentru recreere pentru întreaga familie, dar și zone distractive pentru copii și maturi.

Aici fiecare își va găsi o activitate pe măsură: cineva va face shopping pentru câteva ore, altcineva va alege un loc pentru ședințe de afaceri sau întâlniri cu prietenii, iar altcineva, împreună cu familia, va participa la diverse activități distractive și educaționale, care se organizează în mod regulat.

Shopping Malldova își demonstrează grija față de clienții săi nu doar printr-un design elegant al interiorului clădirii, dar și prin confortul maxim oferit de acesta. Centrul comercial are și o parcare subterană, de aceea, clienții nu își fac griji pentru autovehiculele lor, în timp ce se recreează sau fac cumpărături.

Shopping Malldova a devenit cel mai vizitat centru comercial din țară datorită faptului că oferă cel mai larg spectru de servicii. Malldova este locul care trebuie vizitat numaidecât, cu atât mai mult că traseul Maratonului Internațional Chișinău trece pe lângă acest edificiu.

Reamintim că toți atleții, fie profesioniști, fie amatori, pot participa la cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău. Fiecare își poate alege distanța potrivită (maraton, semimaraton, 10 km, 5 km) sau poate participa la cursa distractivă de 1,5 km: Fun Run.

Înregistrarea este deja deschisă! Alegeți distanța potrivită pe site-ul marathon.md. De asemenea, categoria „Marathon for All” este deschisă pentru sportivii în scaune cu rotile pentru sport și active. Participarea este gratuită pentru acești atleți.

Aflați mai multe detalii despre Maratonul din Chișinău pe site-ul oficial marathon.md

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare