loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:557940
14 august, 08:49315

Maratonul din Chișinău va fi susținut de shopping Malldova

În data de 29 septembrie, în Moldova, va avea loc Maratonul Internațional din Chișinău, care, în acest an, sărbătorește cea de-a cincea aniversare. Centrul comercial Shopping Malldova susține acest eveniment sportiv în calitate de partener.

„Shopping Malldova  — mai mult decât un spațiu pentru cumpărături!”

Shopping Malldova reprezintă primul centru comercial de nivel european din Moldova, care oferă vizitatorilor săi nu doar spațiu pentru shopping și distracție, dar și pentru recreere.

În acest centru comercial, la dispoziția vizitatorilor și a clienților sunt amplasate mai mult de 100 de magazine cu produsele celor mai recunoscute branduri. De asemenea, aici există o zona numită „Food Court”, în cadrul căreia sunt stabilite restaurante și cafenele, unde clienții pot mânca sau bea o ceașcă de cafea. În plus, există locuri special amenajate pentru recreere pentru întreaga familie, dar și zone distractive pentru copii și maturi.

Aici fiecare își va găsi o activitate pe măsură: cineva va face shopping pentru câteva ore, altcineva va alege un loc pentru ședințe de afaceri sau întâlniri cu prietenii, iar altcineva, împreună cu familia, va participa la diverse activități distractive și educaționale, care se organizează în mod regulat.

Shopping Malldova își demonstrează grija față de clienții săi nu doar printr-un design elegant al interiorului clădirii, dar și prin confortul maxim oferit de acesta. Centrul comercial are și o parcare subterană, de aceea, clienții nu își fac griji pentru autovehiculele lor, în timp ce se recreează sau fac cumpărături.

Shopping Malldova a devenit cel mai vizitat centru comercial din țară datorită faptului că oferă cel mai larg spectru de servicii. Malldova este locul care trebuie vizitat numaidecât, cu atât mai mult că traseul Maratonului Internațional Chișinău trece pe lângă acest edificiu.

Reamintim că toți atleții, fie profesioniști, fie amatori, pot participa la cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău. Fiecare își poate alege distanța potrivită (maraton, semimaraton, 10 km, 5 km) sau poate participa la cursa distractivă de 1,5 km: Fun Run.

Înregistrarea este deja deschisă! Alegeți distanța potrivită pe site-ul marathon.md. De asemenea, categoria „Marathon for All” este deschisă pentru sportivii în scaune cu rotile pentru sport și active. Participarea este gratuită pentru acești atleți.

Aflați mai multe detalii despre Maratonul din Chișinău pe site-ul oficial marathon.md

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare