loading...

Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:241720
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265100
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:264910
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:246120
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:265720
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:537500
19 august, 10:44890

Participanții „Purcari Wine Run” au desfășurat un antrenament de pregătire

Duminică, 18 august, a avut loc un antrenament de pregătire pentru participanții înregistrați la cursa de alergare „Purcari Wine Run 2019”. Și, pentru a echivala condițiile pregătirii cu adevăratele condiții ale cursei, antrenamentul de alergare a avut loc în parcul „Valea Morilor” din capitală.  

„Purcari Wine Run” este o cursă de tip trail, traseul căreia trece pe cărările accidentate ale podgoriilor Chateau Purcari. Un astfel de traseu dificil necesită și o pregătire pe seamă, de aceea, în timpul antrenamentului, sportivii nu numai că și-au perfecționat tehnica de alergare, dar și-au dat seama și ce tactică mai bine să aleagă, pentru ca viitoarea cursă de alergare de tip trail să nu se transforme într-o încercare epuizantă pentru ei. La aceasta, atleții au fost ajutați de antrenoarea profesionistă Natalia Zbîrnea. 

Raportul foto complet despre faptul cum a avut loc antrenamentul de pregătire pentru cursa „Purcari Wine Run” poate fi găsit aici.  

Reamintim, cursa vinicolă „Purcari Wine Run” pe distanța de 10 km va avea loc pe 24 august, pe teritoriul Chateau Purcari. Au mai rămas doar câteva locuri, de aceea grăbiți-vă să vă înregistrați și să participați la acest eveniment unic! Pentru aceasta, accesați link-ul  — purcari.winerun.md/ru/register.

Mai multe informații despre cursa de alergare puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului: purcari.winerun.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare