loading...

Aquarelle FM susține cel de-al cincilea „Maraton Chișinău”!

Postul de radio Aquarelle FM va evolua în calitate de partener media al celei mai grandioase curse de alergare din țară – cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

16 septembrie, 06:53110
19 august, 10:44313

Participanții „Purcari Wine Run” au desfășurat un antrenament de pregătire

Duminică, 18 august, a avut loc un antrenament de pregătire pentru participanții înregistrați la cursa de alergare „Purcari Wine Run 2019”. Și, pentru a echivala condițiile pregătirii cu adevăratele condiții ale cursei, antrenamentul de alergare a avut loc în parcul „Valea Morilor” din capitală.  

„Purcari Wine Run” este o cursă de tip trail, traseul căreia trece pe cărările accidentate ale podgoriilor Chateau Purcari. Un astfel de traseu dificil necesită și o pregătire pe seamă, de aceea, în timpul antrenamentului, sportivii nu numai că și-au perfecționat tehnica de alergare, dar și-au dat seama și ce tactică mai bine să aleagă, pentru ca viitoarea cursă de alergare de tip trail să nu se transforme într-o încercare epuizantă pentru ei. La aceasta, atleții au fost ajutați de antrenoarea profesionistă Natalia Zbîrnea. 

Raportul foto complet despre faptul cum a avut loc antrenamentul de pregătire pentru cursa „Purcari Wine Run” poate fi găsit aici.  

Reamintim, cursa vinicolă „Purcari Wine Run” pe distanța de 10 km va avea loc pe 24 august, pe teritoriul Chateau Purcari. Au mai rămas doar câteva locuri, de aceea grăbiți-vă să vă înregistrați și să participați la acest eveniment unic! Pentru aceasta, accesați link-ul  — purcari.winerun.md/ru/register.

Mai multe informații despre cursa de alergare puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului: purcari.winerun.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare