loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00910
23 august, 13:38176

Petrece ultimul weekend din vara la Purcari Wine Run 2019

Mâine, 24 august va avea loc cea de-a treia ediție a evenimentului sportiv „Purcari Wine Run 2019”. Dacă vara asta încă n-ați reușit să adunați amintiri de neuitat, acest eveniment poate fi un bun prilej de a petrece un weekend special. 

 Cursa de tip trail „Purcari Wine Run 2019” are un traseu de 10 km și trece chiar prin podgoriile Vinăriei Purcari, oferind participanților peisaje pitorești impresionante. În timpul cursei, aceștia vor avea ocazia să se oprească la pit-stopurile instalate la fiecare 2 km, unde vor putea să se hidrateze dar și să guste din vinurile puse la dispoziție. 

După competiție, atât participanții, cât și simplii vizitatori vor avea posibilitatea să meargă într-o excursie de degustare, dar și înnopteze în zona de camping de pe teritoriul „Chateau Purcari” în cadrul căuia va avea loc și tradiționala „Mămăliga Party”. 

Până mâine să știți că mai aveți timp să vă înregistrați la cursă sau să achiziționați un pachet care include doar excursie și degustare. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Cursa „Purcari Wine Run 2019” se află la cea de-a treia ediție și urmărește popularizarea curselor de tip trail, dar și promovarea turismului vinicol din Republica Moldova. 

Evenimentul este organizat de organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri online - 999.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare