CIO a anulat cotele de tir la JO din 2020

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anulat, joi, cotele de tir la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo care urmau să fie atribuite cu ocazia concursului de Cupă Mondială de la New Delhi, după refuzul Indiei de a acorda vize de intrare în ţară pentru sportivii pakistanezi, relatează AFP.

22 February, 15:29330
Patru puncte obţinute de juniori la Roma Caput Mundi

Naţionala de fotbal a Moldovei U-19 a suferit o înfrângere, scor 1-2, în meciul cu selecţionata de amatori a Italiei, ultimul din faza grupelor de la turneul internaţional “Roma Caput Mundi”, care este găzduit de.Roma, capitala Italiei.

22 February, 14:52300
Există speranță: Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a fost transportat cu elicopterul la finalul lunii decembrie, în insula Mallorca. Jurnaliștii de la revista germană Bunte au anunțat că fostul mare campion mondial și-a aniversat împlinirea vârstei de 50 de ani, alături de familie, pe 3 ianuarie 2019.

22 February, 11:171400
Alt necaz pentru familia lui Sala

Necazuri peste necazuri se abat peste familia regretatului Emiliano Sala. După ce că vestea dispariției fostului fotbalist i-a dărâmat pur și simplu pe membrii familiei, aceștia au aflat recent că sunt șanse să nu intre nici în posesia asigurării în valoare de 700.000 de euro, pe care o avea fotbalistul cu gruparea din Cardiff. Din primele informații, pare o greșeală a departamentului administrativ al clubului scoțian.

22 February, 10:12330
Aftermovie Mileștii Mici Wine Run 2019

Republica Moldova nu este reprezentată doar de câmpiile deluroase, viile roditoare, tradițiile bogate și oamenii ospitalieri, ci și de o mulțime de evenimente sportive excepționale, care atrag anual mii de turiști din întreaga lume.

22 February, 09:16200
Înregistrarea la OCEANMAN Mamaia 2019 este deschisă

Pe 16 iunie 2019 se va desfășura OCEANMAN Mamaia 2019 - competiția dedicată tuturor pasionaților de înot, dornici să-și sfideze limitele! Pentru toți cei care vor să participe, fie că sunt înotători profesioniști, amatori sau începători, înregistrarea a fost deja deschisă!

22 February, 08:51360
Asamblarea puzzle-urilor. Care sunt avantajele participării în grup?

Deși s-ar părea că e un simplu joc, asamblarea puzzle-urilor reprezintă un exercițiu care aduce numeroase beneficii pentru dezvoltarea intelectuală, atât pentru copii cât și pentru adulți. Mai mult de atât, atunci când întreaga familie sau gașcă de prieteni se adună la o masă pentru a uni împreună piesă cu piesă, avantajele acestui joc se dublează! Iată de ce:

22 February, 08:19280
11 February, 11:0271

Sporter director spoke about the tourist product online promotion

On February 8, at the State University of Moldova the ”Online promotion of the tourist product” seminar was held. The main speaker was Serghei Legheida, director of the public sports organization Sporter.

The students of Economics faculty with the Marketing and Tourism speciality were present at the seminar. Serghei Legheida shared about the steps to be done in order to raise Moldovan tourism to a new level. Mainly, the seminar stressed the importance of organizing events with high touristic potential in Moldova. Serghei also spoke about the significance of the open sporting events, such as: Wine Run and Chisinau International Marathon, in the touristic development.

source link sporter.md
0
similar news