loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556290
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018430
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005750
28 ianuarie, 06:50673

Un sportiv italian a încercat să bată recordul moldoveanului Dmitri Voloșin, însă nu a reuși

Sportivul italian, Paolo Venturini, a încercat să bată recordul stabilit de moldoveanul Dmitri Voloșin pe 14 ianuarie. Acesta a recunoscut că nu a reușit să obțină o nouă realizare mondială în cel mai rece punct de pe glob, pentru care a mers în regiunea Yakutia din Rusia.

Timp de aproape o oră, Paolo a explicat în detaliu cum s-a pregătit, cum a ales echipamentul și cum aproape și-a înghețat nasul. Inițial, acesta spunea că totuși alergarea sa este un record, totuși, jurnaliștii i-au reamintit că înaintea sa acest record a fost bătut deja de un moldovean, care a alergat mai mult decât el și la o temperatură mai joasă, scrie presa rusă.

„Am fost prezent acolo, la Oymyakon, când colegul meu din Moldova a declarat un nou record. Bineînțeles, nu o voi pune la îndoială. În plus, recordurile pot fi întotdeauna bătute”, a declarat Paolo Venturini, alergătorul maratonului.

Reamintim că, sportivul moldovean, Dmitri Voloșin, a înregistrat pe 14 ianuarie un nou record mondial. Acesta a alergat la marathonul de caritate organizat în cadrul proiectului „Unfrozen”. Dmitri a alergat distanța de 50 km la temperatura de -60°C. Conform rapoartelor meteorologice, temperatura percepută de corpul uman a fost de -67°C. Dmitri Voloșin a devenit astfel primul sportiv, care a parcurs de sine stătător distanța în condiții de ger extrem, fără ajutorul medicilor sau salvatorilor.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare