Volei. Predius Serghei. Fotografiile mele

Ediția de astăzi este dedicată voleibalistului Serghei Predius. Până în prezent, la vârsta de 24 ani, sportivul a devenit de două ori campion al Republicii Moldova (printre tineri și seniori)

26 februarie, 09:08720
Președintele Comitetului paralimpic, Oleg Crețul. Fotografiile mele

Eroul de astăzi al blogului nostru este Oleg Vasilievici Crețul, maestru emerit al sportului în judo, campion al Jocurilor Paralimpice de la Beijing din anul 2008, medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice de la Atena din 2004, deținător a patru titluri mondiale şi trei europene – acestea sunt doar câteva din titlurile sportivului.

20 februarie, 08:221260
Kickboxing. Stanislav Reniță. Fotografiile mele

Ediția de astăzi este dedicată kickboxerului Stanislav Reniță, a cărui importanță pentru sportul moldovenesc este foarte dificil de supraestimat. În ciuda vârstei sale, Stanislav a reușit să fie printre primii reprezentanți ai republicii noastre la multe turnee mondiale de prestigiu.

12 februarie, 07:241220
Taekwondo. Vadim și Stepan Dimitrov. Fotografiile noastre

Stepan și Vadim Dimitrov sunt adesea comparați de către fani cu frații Cliciko, iar de rivali - cu frații Minin. Și nu în zadar, pentru că toți sportivii menționați mai sus se disting prin dominația copleșitoare din disciplina lor sportivă. Iar sportivii moldoveni sunt recunoscuți drept lideri în taekwondo.

25 ianuarie, 04:002980