Arte marțiale. Donna Cheli. O călătorie prin fotografiile mele

Publicația de astăzi a blogului nostru este dedicată unei atlete, care s-a ocupat în mod profesionist de muzică și ar putea probabil încânta auditoriul cu talentul său muzical, însă ea a ales ringul, unde a avut un mare succes în ultima perioadă.

7 decembrie, 08:241570
Motocros. Cociu Mihail. O călătorie prin fotografiile mele

Sportivii moldoveni continuă să-și împărtășească fotografiile și amintirile legate de acestea pe paginile Sporter.md. De data aceasta, eroul blogului dedicat sportivilor, a devenit reprezentantul întregii dinastii sportive Cociu.

3 decembrie, 07:423092
Voluntarii cursei „Glodiator Mud Race” au fost premiați

Vineri, 17 august, în Parcul „Alunelul", a avut loc întâlnirea reprezentanților organizației sportive Sporter cu voluntarii primei curse cu obstacole în noroi organizate în Moldova - „Glodiator Mud Race”. Întâlnirea a avut scopul de a acorda premiile binemeritate voluntarilor, care au participat activ la organizarea și desfășurarea competițiilor. În jur de 100 de voluntari au fost premiați cu diplome și cadouri.

24 august, 10:323300
Race Report: Chișinău Criterium 2018

De câțiva ani, pentru cei ce iubesc ciclismul montan și ciclismul de șosea, Chișinău Criterium reprezintă o oportunitate de a concura pe același traseu și în același timp pe mai multe artere principale din Chișinău.

16 mai, 14:595420
”La Mulți Ani” antrenorului clubului Sporter Andrei Vrabii!

La 27 martie 1992 s-a născut ciclistul profesionist, maestru al sportului și antrenorul clubului Sporter, Andrei Vrabii. De-a lungul carierei sale de ciclist, Andrei Vrabii a participat la numeroase campionate și a ocupat multe locuri premiante la diverse competiții:

27 martie, 07:446430