Voluntarii cursei „Glodiator Mud Race” au fost premiați

Vineri, 17 august, în Parcul „Alunelul", a avut loc întâlnirea reprezentanților organizației sportive Sporter cu voluntarii primei curse cu obstacole în noroi organizate în Moldova - „Glodiator Mud Race”. Întâlnirea a avut scopul de a acorda premiile binemeritate voluntarilor, care au participat activ la organizarea și desfășurarea competițiilor. În jur de 100 de voluntari au fost premiați cu diplome și cadouri.

24 august, 10:321670
Race Report: Chișinău Criterium 2018

De câțiva ani, pentru cei ce iubesc ciclismul montan și ciclismul de șosea, Chișinău Criterium reprezintă o oportunitate de a concura pe același traseu și în același timp pe mai multe artere principale din Chișinău.

16 mai, 14:593920
”La Mulți Ani” antrenorului clubului Sporter Andrei Vrabii!

La 27 martie 1992 s-a născut ciclistul profesionist, maestru al sportului și antrenorul clubului Sporter, Andrei Vrabii. De-a lungul carierei sale de ciclist, Andrei Vrabii a participat la numeroase campionate și a ocupat multe locuri premiante la diverse competiții:

27 martie, 07:444900
Vasile Olari despre cum să învingi Rubicon-ul (Foto)

Câștigătorul ediției Rubicon din acest an este Vasile Olari. Reamintim că participarea la acest ultramaraton necesită concentrare maximă a eforturilor și o pregătire fizică extraordinară. Cu toate acestea, Vasile a reușit să devină învingător al cursei Rubicon, depășind distanța de 280.72 km.

6 martie, 07:0724801
Istoria fitness-ului din Antichitate până în prezent

Fitness-ul reprezintă o adevărată industrie în lumea de astăzi, însă nu a fost mereu așa. Ceea ce noi considerăm a fi o formă de mișcare pentru întreținerea organismului și asigurarea unei stări de bine, a fost pentru strămoșii noștri singura opțiune de a rămâne în viață.

17 ianuarie, 09:2211200
Nichita Socolov a plecat la tratament în Sankt Petersburg

Nichita Socolov, băiatul de 13 ani care suferă de paralizie cerebrală, a strâns suma necesară pentru operație și a plecat în Sankt Petersburg pentru a trece procedurile de pregătire preoperatorii, necesare pentru tratamentul maladiei.

15 ianuarie, 14:553490