loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551130
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471130
13 mai, 07:46753

Argint pentru Moldova la Cupa Mondială de canotaj

Pe pista nautică de la Plovdiv, din Bulgaria, au avut loc întrecerile Cupei Mondiale de canotaj academic. La proba masculină de 4+, echipajul Moldovei a cucerit o medalie de argint, fiind devansată pe podium de Polonia. În urma noastră s-au clasat cvartetele din România, Mexic şi Austria.

La Plovdiv, tradiţionala cursă a ambarcaţiunilor-regină, 8+1, varianta feminină, a fost înlocuită cu o probă test, denumită 8+, în care cârmaciul a fost băiat.

Lotul naţional de canotaj al Moldovei s-a aflat, în această primăvară, în cantonament la Bascov, în România, cu sprijinul Comitetului Olimpic şi Sportiv Naţional. 

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare