loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511320
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221380
#diez se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai ”caldă” cursă a anului. Maratonul va fi susținut informațional de către #diez, echipa care nu ratează niciun eveniment sportiv organizat de Sporter

9 decembrie, 11:491580
6 iunie, 07:211379

Chișinăul a găzduit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii - VeloHora 2016 (Foto)

sporter, velohora 2016

Duminică, 5 iunie 2016, a avut loc unul dintre cele mai așteptate eveniment ale verii - VeloHora 2016, organizată de brandul național apa potabilă Gura Căinarului. Acest eveniment de poveste a adunat peste 13 000 de persoane în Piața Marii Adunări Naționale, care au parcurs 20 km pe străzile capitalei și anume sectoarele: Centru, Botanica, Râșcani și Buiucani.


chisinau, velohora 2016

VeloHora 2016 a adunat un număr record de cicliști din întreaga istorie a Moldovei. Au participat la eveniment și clubul de ciclism Sporter Bike și personajul din desene animate al organizației Simpals, moartea ghinionistă pe nume Dji, care a încercat din răsputeri să-i ajungă din urmă pe sportivii moldoveni pentru a-i lua cu ea, însă și de această dată a avut ghinion.

chisinau, sporter bike

Partenerul media general al VeloHorei este Sporter.md. Pe parcursul întregii zile de sărbătoare a ciclismului, noi am difuzat în direct evenimentul, iar fotografii noștri au depus tot efortul pentru a face un număr maxim de fotografii pline de coloare.

Vă propunem să vă găsiți pe Dvs. și prietenii Dvs. în galeriile foto de mai jos și să etichetați toți cunoscuții! Salvați-vă fotografiile pe pagina Dvs. de pe rețelele de socializare, dând ”share” la acest articol pentru a nu vă pierde amintirile frumoase! 

Galerie Foto, partea 1 (Victor Orehov)

Galerie Foto, partea a 2-a (David Lutsyk)

Le mulțumim tuturor pentru o dispoziție excelentă și desigur, pentru această minunată sărbătoare a sportului și a modului sănătos de viața!

Echipa Sporter.md le mulțumește organizatorilor VeloHorei pentru desfășurarea la cel mai înalt nivel a turului ciclist prin frumosul nostru oraș! 


sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare