loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551130
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471120
6 iunie, 07:211347

Chișinăul a găzduit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii - VeloHora 2016 (Foto)

sporter, velohora 2016

Duminică, 5 iunie 2016, a avut loc unul dintre cele mai așteptate eveniment ale verii - VeloHora 2016, organizată de brandul național apa potabilă Gura Căinarului. Acest eveniment de poveste a adunat peste 13 000 de persoane în Piața Marii Adunări Naționale, care au parcurs 20 km pe străzile capitalei și anume sectoarele: Centru, Botanica, Râșcani și Buiucani.


chisinau, velohora 2016

VeloHora 2016 a adunat un număr record de cicliști din întreaga istorie a Moldovei. Au participat la eveniment și clubul de ciclism Sporter Bike și personajul din desene animate al organizației Simpals, moartea ghinionistă pe nume Dji, care a încercat din răsputeri să-i ajungă din urmă pe sportivii moldoveni pentru a-i lua cu ea, însă și de această dată a avut ghinion.

chisinau, sporter bike

Partenerul media general al VeloHorei este Sporter.md. Pe parcursul întregii zile de sărbătoare a ciclismului, noi am difuzat în direct evenimentul, iar fotografii noștri au depus tot efortul pentru a face un număr maxim de fotografii pline de coloare.

Vă propunem să vă găsiți pe Dvs. și prietenii Dvs. în galeriile foto de mai jos și să etichetați toți cunoscuții! Salvați-vă fotografiile pe pagina Dvs. de pe rețelele de socializare, dând ”share” la acest articol pentru a nu vă pierde amintirile frumoase! 

Galerie Foto, partea 1 (Victor Orehov)

Galerie Foto, partea a 2-a (David Lutsyk)

Le mulțumim tuturor pentru o dispoziție excelentă și desigur, pentru această minunată sărbătoare a sportului și a modului sănătos de viața!

Echipa Sporter.md le mulțumește organizatorilor VeloHorei pentru desfășurarea la cel mai înalt nivel a turului ciclist prin frumosul nostru oraș! 


sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare