loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554020
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014970
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003950
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373330
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234840
6 iunie, 07:211418

Chișinăul a găzduit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii - VeloHora 2016 (Foto)

sporter, velohora 2016

Duminică, 5 iunie 2016, a avut loc unul dintre cele mai așteptate eveniment ale verii - VeloHora 2016, organizată de brandul național apa potabilă Gura Căinarului. Acest eveniment de poveste a adunat peste 13 000 de persoane în Piața Marii Adunări Naționale, care au parcurs 20 km pe străzile capitalei și anume sectoarele: Centru, Botanica, Râșcani și Buiucani.


chisinau, velohora 2016

VeloHora 2016 a adunat un număr record de cicliști din întreaga istorie a Moldovei. Au participat la eveniment și clubul de ciclism Sporter Bike și personajul din desene animate al organizației Simpals, moartea ghinionistă pe nume Dji, care a încercat din răsputeri să-i ajungă din urmă pe sportivii moldoveni pentru a-i lua cu ea, însă și de această dată a avut ghinion.

chisinau, sporter bike

Partenerul media general al VeloHorei este Sporter.md. Pe parcursul întregii zile de sărbătoare a ciclismului, noi am difuzat în direct evenimentul, iar fotografii noștri au depus tot efortul pentru a face un număr maxim de fotografii pline de coloare.

Vă propunem să vă găsiți pe Dvs. și prietenii Dvs. în galeriile foto de mai jos și să etichetați toți cunoscuții! Salvați-vă fotografiile pe pagina Dvs. de pe rețelele de socializare, dând ”share” la acest articol pentru a nu vă pierde amintirile frumoase! 

Galerie Foto, partea 1 (Victor Orehov)

Galerie Foto, partea a 2-a (David Lutsyk)

Le mulțumim tuturor pentru o dispoziție excelentă și desigur, pentru această minunată sărbătoare a sportului și a modului sănătos de viața!

Echipa Sporter.md le mulțumește organizatorilor VeloHorei pentru desfășurarea la cel mai înalt nivel a turului ciclist prin frumosul nostru oraș! 


sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare