loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:581320
21 mai, 14:03188

Echipa de voluntari este gata de Chișinău Criterium 2019

De-a lungul anilor am înțeles un lucru foarte important: în spatele tuturor lucrurilor mărețe stau munca, sacrificiile și cel mai important: spiritul de echipă! Iar când spunem echipă, ne referim nu doar la angajații noștri, ci și la întreaga comunitate de oameni frumoși și responsabili care ni se alătură la fiecare eveniment - voluntarii!

Mai sunt câteva zile până la cea mai mare competiție de ciclism din Moldova - Chișinău Criterium 2019, iar cei 40 de voluntari care vor lucra alături de noi la eveniment și-au primit deja responsabilitățile. 

La eveniment sunt invitați toți cicliștii, atât profesioniștii, cât și amatorii. Cursa anuală de ciclism urban se va desfășura pe străzile principale ale Chișinăului. Dacă nu v-ați înregistrat încă, mai aveți timp s-o faceți, alegând una dintre distanțele 

  • Criterium MTB 15 km by Naturalis;

  • ROAD 30 km by Technosoft;

  • Criterium ROAD 60 km.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați link-ul: https://criterium.md/ro/register 

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare