loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 сентября, 06:581320
21 мая, 10:05135

Noi.md - partenerul media al cursei anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”

Portalul de știri Noi.md este partenerul media al celei de-a șasea ediții anuale a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”, care va avea loc la Chișinău pe 26 mai. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

Noi.md este un portal informațional din Moldova, fondat în septembrie 2010, de către Compania „MLD-Media”. Știrile Noi.md sunt publicate în două limbi - moldovenească și rusă, oglindind evenimentele din Moldova și din străinătate.

Principala caracteristică și unul dintre cele mai populare compartimente ale site-ului este „Analitica". În acest scop, în 2013, a fost creat Centru Analitic Noi.md, unde sunt publicate opiniile experților cu privire la diferite evenimente și fenomene din țară și de peste hotare. 

Tuturor acelora care doresc să-și trimită știrea, portalul de știri Noi.md le oferă această posibilitate. Orice vizitator al site-ului poate trimite un mesaj despre ceea ce-l preocupă. 

Noi.md este membru al Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI). Potrivit datelor Gemius, Noi.md face parte din top 10 cele mai populare site-uri ale Republicii Moldova. 

Reamintim, „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe 26 mai 2019. Cursa va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Cei care nu sunt pregătiți să concureze, au ocazia să se alăture miilor de participanți la cursa distractivă de ciclism „ VELO FUN by Skoda”, începutul căreia este programat pentru 25 mai, ora 15:00.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile evenimentului sportiv, accesați site-ul criterium.md.

источник sporter.md
0
Похожие новости