Ana Cazacu s-a întors din România cu noi realizări

Frumoși mai sunt moldovenii noștri, mai ales cei care ne duc faima departe, peste hotarele țării. Iar în această listă cu siguranță poate fi inclusă și Ana Cazacu cea care tocmai s-a întors acasă cu noi realizări. După ce s-a învrednicit să obțină titlul de „Ironman”, de la Campionat Internațional de triatlon „X-Man România 2019” a venit cu un alt premiu.

15 iunie, 07:24210
Darren Cahill a vorbit despre o nouă colaborare cu Simona Halep

Darren Cahill întăreşte speranţele fanilor că ar putea relua colaborarea cu Simona Halep. Omul care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei, după trei finale pierdute, dă asigurări că prima opţiune în cazul în care va reveni în antrenorat va fi să vină din nou în loja Simonei.

14 iunie, 13:50180
Răspunsul genial al lui Fabregas, după ce a fost făcut praf de un fan

Cesc Fabregas (32 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare cu 12 tricouri cu numele lui, de la echipele pentru care a jucat în cariera sa. Spaniolul i-a întrebat pe urmăritorii săi prin intermediul descrierii de la poză: ”Care dintre ele vă aduce amintirile cele mai frumoase?”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Fabregas a răspuns într-un mod extraordinar.

14 iunie, 12:22230
Mai mulți jucători vor rata etapa a 13-a din DN

În etapa a 13-a din Divizia Națională, Zimbru nu va putea conta pe serviciile a doi jucători din cauza cumului de cartonașe. Astfel, în meciul din deplasare cu Sfîntul Gheorghe, nu vor avea drept de joc fundașii Alexandru Belevschii și Denis Furtuna.

14 iunie, 11:18200
Alexandra Mîrca va evolua și la Olimpiada de la Tokyo

Arcașa Alexandra Mîrca va evolua pentru a doua oară consecutiv la Jocurile Olimpice. După ce a avut o victorie la Rio, sportiva din Chișinău va încerca să aibă o evoluție cât mai bună și la Tokyo, în 2020. Mîrca a obținut calificarea după prestația de la Campionatul Mondial, care se desfășoară la ‘s-Hertogenbosch (Olanda).

14 iunie, 11:15310
Long Run în parcul Valea Morilor

S-au năpustit căldurile asupra orașului, energia scade, iar activitățile de zi cu zi par a fi o povară... nu și atunci când începi ziua cu un antrenament în sânul naturii!

14 iunie, 08:47200
21 mai, 10:0532

Noi.md - partenerul media al cursei anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”

Portalul de știri Noi.md este partenerul media al celei de-a șasea ediții anuale a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”, care va avea loc la Chișinău pe 26 mai. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

Noi.md este un portal informațional din Moldova, fondat în septembrie 2010, de către Compania „MLD-Media”. Știrile Noi.md sunt publicate în două limbi - moldovenească și rusă, oglindind evenimentele din Moldova și din străinătate.

Principala caracteristică și unul dintre cele mai populare compartimente ale site-ului este „Analitica". În acest scop, în 2013, a fost creat Centru Analitic Noi.md, unde sunt publicate opiniile experților cu privire la diferite evenimente și fenomene din țară și de peste hotare. 

Tuturor acelora care doresc să-și trimită știrea, portalul de știri Noi.md le oferă această posibilitate. Orice vizitator al site-ului poate trimite un mesaj despre ceea ce-l preocupă. 

Noi.md este membru al Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI). Potrivit datelor Gemius, Noi.md face parte din top 10 cele mai populare site-uri ale Republicii Moldova. 

Reamintim, „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe 26 mai 2019. Cursa va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Cei care nu sunt pregătiți să concureze, au ocazia să se alăture miilor de participanți la cursa distractivă de ciclism „ VELO FUN by Skoda”, începutul căreia este programat pentru 25 mai, ora 15:00.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile evenimentului sportiv, accesați site-ul criterium.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare