Ana Cazacu s-a întors din România cu noi realizări

Frumoși mai sunt moldovenii noștri, mai ales cei care ne duc faima departe, peste hotarele țării. Iar în această listă cu siguranță poate fi inclusă și Ana Cazacu cea care tocmai s-a întors acasă cu noi realizări. După ce s-a învrednicit să obțină titlul de „Ironman”, de la Campionat Internațional de triatlon „X-Man România 2019” a venit cu un alt premiu.

15 iunie, 07:24230
Darren Cahill a vorbit despre o nouă colaborare cu Simona Halep

Darren Cahill întăreşte speranţele fanilor că ar putea relua colaborarea cu Simona Halep. Omul care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei, după trei finale pierdute, dă asigurări că prima opţiune în cazul în care va reveni în antrenorat va fi să vină din nou în loja Simonei.

14 iunie, 13:50190
Răspunsul genial al lui Fabregas, după ce a fost făcut praf de un fan

Cesc Fabregas (32 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare cu 12 tricouri cu numele lui, de la echipele pentru care a jucat în cariera sa. Spaniolul i-a întrebat pe urmăritorii săi prin intermediul descrierii de la poză: ”Care dintre ele vă aduce amintirile cele mai frumoase?”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Fabregas a răspuns într-un mod extraordinar.

14 iunie, 12:22240
Mai mulți jucători vor rata etapa a 13-a din DN

În etapa a 13-a din Divizia Națională, Zimbru nu va putea conta pe serviciile a doi jucători din cauza cumului de cartonașe. Astfel, în meciul din deplasare cu Sfîntul Gheorghe, nu vor avea drept de joc fundașii Alexandru Belevschii și Denis Furtuna.

14 iunie, 11:18210
Alexandra Mîrca va evolua și la Olimpiada de la Tokyo

Arcașa Alexandra Mîrca va evolua pentru a doua oară consecutiv la Jocurile Olimpice. După ce a avut o victorie la Rio, sportiva din Chișinău va încerca să aibă o evoluție cât mai bună și la Tokyo, în 2020. Mîrca a obținut calificarea după prestația de la Campionatul Mondial, care se desfășoară la ‘s-Hertogenbosch (Olanda).

14 iunie, 11:15320
Long Run în parcul Valea Morilor

S-au năpustit căldurile asupra orașului, energia scade, iar activitățile de zi cu zi par a fi o povară... nu și atunci când începi ziua cu un antrenament în sânul naturii!

14 iunie, 08:47210
21 mai, 14:1043

Technosoft - partener titular al cursei de 30 de km din cadrul “Chișinău Criterium 2019”

Technosoft este partenerul titular pentru cursa de 30 de km din cadrul “Chișinău Criterium 2019” – cea mai mare cursă urbană de ciclism din Moldova, dedicată atât sportivilor profesioniști cât și amatorilor.

Fiind prezentă în Republica Moldova de peste 10 ani, compania Technosoft furnizează servicii profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale. Fiind în continuă ascensiune, Technosoft își motivează angajații să devină din ce în ce mai buni.

Echipa companiei organizează dar și practică diverse activități sportive, fapt care nu doar că întărește spiritul de echipă, ci și promovează modul activ și sănătos de viață. Totodată, pe parcursul anului, angajaților le sunt  oferite recompense sub formă de reduceri la sălile de  fitness, întrucât compania este perfect conștientă de importanța echilibrului și beneficiile aduse de practicarea sportului în procesul activităților zilnice de la locul de muncă. 

Sportul este un mod de a trăi, o alegere pe care echipa Technosoft a făcut-o. 

Reamintim, cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium 2019” se desfășoară pentru a șasea oară în Republica Moldova. Traseul acestei curse de ciclism va trece, în mod tradițional, pe străzile principale ale orașului Chișinău. Pe data de 25 mai, în cadrul evenimentului, se va desfășura și cursa distractivă „Velo Fun”.

Pentru mai multe informații despre Chișinău Criterium 2019, accesați site-ul oficial al evenimentului.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare