loading...

Cum a ţinut Jurgen Klopp discursul: Tot vestiarul era pe jos de râs

Liverpool a câştigat miercuri seară Supercupa Europei, după 5-4 la loviturile de departajere cu Chelsea. Cu o zi înainte de partidă, Georginio Wijnaldum (28 de ani) a adus aminte de un episod hilar cu antrenorul său, Jurgen Klopp, de acum un an, înainte de o altă finală europeană.

19 august, 06:44390
Mesajul dur al lui Khabib, după ce Connor McGregor a lovit un bătrân

Connor McGregor a fost, din nou, protagonistul unui eveniment controversat, după ce a lovit cu pumnul în cap un bătrân dintr-un bar, după ce acesta a refuzat să bea alături de sportiv. Khabib Nurmagomedov, cel care s-a luptat cu McGregor, iar după meci a vrut să îl bată pe unul dintre antrenorii irlandezului, a vorbit despre gestul golănesc al fostului său adversar.

17 august, 13:351513
Echipa AGEPI a dat startul antrenamentelor pentru Maraton

Dacă unii și-au petrecut timpul ca de obicei - în birou sau acasă, să știți că ieri, 15 august, echipa AGEPI a decis să iasă din rutina zilnică pentru câteva ore și s-a adunat în parcul Valea Morilor pentru a se antrena împreună pentru Maratonul Internațional Chișinău.

16 august, 13:33190
18 iulie, 04:39110

Turul Franței 2019: Etapa 11 - victorie Ewan, Alaphilippe în galben

Ciclistul australian Caleb Ewan (Lotto Soudal) a câștigat la sprint etapa a 11-a Turului Franței, Albi - Toulouse, 167 km. Francezul Julien Alaphilippe păstrează tricoul galben de lider al clasamentului general, cu o zi înaintea primei etape din Munții Pirinei. 

Ewan și-a luat revanșa în mod identic asupra olandezului Dylan Groenewgen (Jumbo Visma) pentru înfrângerea din etapa a șaptea, depășindu-l pe linia de sosire cu doar câțiva centimetri, deși adversarul său fusese pilotat perfect până la 200 de metri de colegul său de echipă Wout Van Aert. 

În vârstă de 25 de ani, australianul și-a făcut debutul anul acesta în Turul Franței și cu această victorie își completează palmaresul de victorii de etapă în marile tururi, el având deja trei în Turul Italiei și una în Turul Spaniei.

Provenit dintr-un tată australian și o mamă coreeană, mic de statură (1,65 m), Ewan este unul dintre sprinterii puri și anul acesta a fost implicat în aproape toate sprinturile finale de etapă în Marea Buclă.

În clasamentul general nicio schimbare în frunte: continuă să conducă francezul Julien Alaphilippe (Deceuninck Quick Step), urmat la 1'12" de galezul Geraint Thomas (Ineos), la 1'16" de columbianul Egan Bernal (Ineos), la 1'27" de olandezul Steven Kruijswijk (Jumbo Wisma) și la 1'45" de elvețianul Emanuel Buchmann (Bora Hansgrohe). 

Slovacul Peter Sagan (Bora Hansgrohe) este în continuare lider în clasamentul sprinterilor, Tim Wellens (Lotto Soudal) este liderul cățărătorilor, iar Bernal poartă tricoul alb al celui mai bine clasat tânăr sub 25 de ani.

Joi se desfășoară etapa a 12-a, Toulouse - Bagneres de Bigorre, 209,5 km, care include primele mari ascensiuni din Pirinei, Col de Peyresourde (1569 m) și Hourquette d'Ancizan (1564 m), dar cu ultimii 30 km în coborâre, ceea ce va limita probabil diferențele de timp la sosire. 

sursa rfi.ro
0
Noutați asemănătoare