loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 марта, 08:0018840
19 июля, 07:53722

Turul Franței 2019: Etapa 12 - Simon Yates - victorie în Munții Pirinei

Ciclistul britanic Simon Yates (Mitchelton Scott) a câștigat etapa a 12-a a Turului Franței, Toulouse - Bagneres de Bigorre, 209.5 km, prima din Munții Pirinei. Tricoul galben e deținut în continuare de francezul Julien Alaphilippe (Deceuninck Quick Step).

Yates i-a învins la sprintul final pe cei doi colegi de evadare, spaniolul Pello Bilbao (Astana) și astriacul Gregor Muhlberger (Bora Hansgrohe).

Cei trei au făcut parte dintr-un grup inițial de 40 de cicliști, majoritatea sprinteri, care nu amenințau pozițiile liderilor în clasamentul general, care s-au arătat neinteresați de această etapă sosind într-un pluton masiv la aproape 10 minute după câștigător. 

Yates și Muhlberger s-au desprins în ultima ascensiune a zilei, Hourquette d'Ancizan (1564 de metri), iar Bilbao i-a ajuns din urma în lunga coborâre (30 de kilometri) până la Bagneres, ei nemaiputând fi ajunși din urmă de rămâșițele grupului de evadați. 

Câștigătorul etapei este fratele geamăn al lui Adam Yates care ocupă locul 7 în clasamentul general și se numără printre aspiranții la victoria finală. 

În clasmamentul general situație neschimbată în frunte: Alaphilippe este urmat de galezul Geraint Thomas (Ineos) la 1'12", columbianul Egan Bernal (Ineos) la 1'16", olandezul Steven Kruijswijk (Jumbo Visma) la 1'27", germanul Emanuel Buchmann (Bora Hansgrohe) la 1'45". 

Situație neschimbată și în celelalte clasamente: slovacul Peter Sagan (Bora Hansgrohe) poartă tricoul verde al sprinterilor, belgianul Tim Wellens (Lotto Soudal) cel alb cu buline roșii al cățărătorilor, în timp ce Bernal partă tricoul alb al celui mai bine clasat tânăr sub 25 de ani.

Viner are loc etapa a 13-a, controcronometru individual pe 27,2 km la Pau, pe un parcurs vălurit, care are toate șansele să producă importante modificări în claamentul general, experții pronosticând o posibilă preluare a tricoului galben de către câștigătorul ediției de anul trecut a Turului Franței, Geraint Thomas. 

источник rfi.ro
0
Похожие новости