loading...

Cum a ţinut Jurgen Klopp discursul: Tot vestiarul era pe jos de râs

Liverpool a câştigat miercuri seară Supercupa Europei, după 5-4 la loviturile de departajere cu Chelsea. Cu o zi înainte de partidă, Georginio Wijnaldum (28 de ani) a adus aminte de un episod hilar cu antrenorul său, Jurgen Klopp, de acum un an, înainte de o altă finală europeană.

19 august, 06:44410
Mesajul dur al lui Khabib, după ce Connor McGregor a lovit un bătrân

Connor McGregor a fost, din nou, protagonistul unui eveniment controversat, după ce a lovit cu pumnul în cap un bătrân dintr-un bar, după ce acesta a refuzat să bea alături de sportiv. Khabib Nurmagomedov, cel care s-a luptat cu McGregor, iar după meci a vrut să îl bată pe unul dintre antrenorii irlandezului, a vorbit despre gestul golănesc al fostului său adversar.

17 august, 13:351543
Echipa AGEPI a dat startul antrenamentelor pentru Maraton

Dacă unii și-au petrecut timpul ca de obicei - în birou sau acasă, să știți că ieri, 15 august, echipa AGEPI a decis să iasă din rutina zilnică pentru câteva ore și s-a adunat în parcul Valea Morilor pentru a se antrena împreună pentru Maratonul Internațional Chișinău.

16 august, 13:33190
19 iulie, 07:5388

Turul Franței 2019: Etapa 12 - Simon Yates - victorie în Munții Pirinei

Ciclistul britanic Simon Yates (Mitchelton Scott) a câștigat etapa a 12-a a Turului Franței, Toulouse - Bagneres de Bigorre, 209.5 km, prima din Munții Pirinei. Tricoul galben e deținut în continuare de francezul Julien Alaphilippe (Deceuninck Quick Step).

Yates i-a învins la sprintul final pe cei doi colegi de evadare, spaniolul Pello Bilbao (Astana) și astriacul Gregor Muhlberger (Bora Hansgrohe).

Cei trei au făcut parte dintr-un grup inițial de 40 de cicliști, majoritatea sprinteri, care nu amenințau pozițiile liderilor în clasamentul general, care s-au arătat neinteresați de această etapă sosind într-un pluton masiv la aproape 10 minute după câștigător. 

Yates și Muhlberger s-au desprins în ultima ascensiune a zilei, Hourquette d'Ancizan (1564 de metri), iar Bilbao i-a ajuns din urma în lunga coborâre (30 de kilometri) până la Bagneres, ei nemaiputând fi ajunși din urmă de rămâșițele grupului de evadați. 

Câștigătorul etapei este fratele geamăn al lui Adam Yates care ocupă locul 7 în clasamentul general și se numără printre aspiranții la victoria finală. 

În clasmamentul general situație neschimbată în frunte: Alaphilippe este urmat de galezul Geraint Thomas (Ineos) la 1'12", columbianul Egan Bernal (Ineos) la 1'16", olandezul Steven Kruijswijk (Jumbo Visma) la 1'27", germanul Emanuel Buchmann (Bora Hansgrohe) la 1'45". 

Situație neschimbată și în celelalte clasamente: slovacul Peter Sagan (Bora Hansgrohe) poartă tricoul verde al sprinterilor, belgianul Tim Wellens (Lotto Soudal) cel alb cu buline roșii al cățărătorilor, în timp ce Bernal partă tricoul alb al celui mai bine clasat tânăr sub 25 de ani.

Viner are loc etapa a 13-a, controcronometru individual pe 27,2 km la Pau, pe un parcurs vălurit, care are toate șansele să producă importante modificări în claamentul general, experții pronosticând o posibilă preluare a tricoului galben de către câștigătorul ediției de anul trecut a Turului Franței, Geraint Thomas. 

sursa rfi.ro
0
Noutați asemănătoare