loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:557940
2 июня, 10:57638

Ziua ciclismului, organizată la Chișinău în susținerea VeloHorei

Sâmbătă, 30 mai, la Chișinău s-a desfășurat ziua ciclismului. Participanții au parcurs traseele lor preferate în scopul susținerii evenimentului VeloHora 2020.

Pentru a nu încălca restricțiile de carantină și pentru a nu expune riscului sănătatea celorlalți participanți, fiecare dintre pasionații de ciclism și-a ales ora și locul startului, precum și ruta pe care să o parcurgă. În această zi, mulți bicicliști au decis să-și pună la încercare forțele și au parcurs traseul cursei VeloHora 2020, care fusese planificată pentru această dată. Alții au ales să se plimbe cu bicicleta prin parcurile din capitală, dar și în afara orașului.

Organizatorii nu au impus doritorilor de a participa nicio restricție apropo de traseu, deoarece pentru mulți această plimbare cu bicicleta ar fi putut să fie prima. Astfel, participanții care au vrut să susțină ziua ciclismului, și-au putut alege propria rută. Cu toate acestea, mulți au urmat traseul tradițional al Velohorei, cu startul în Piața Marii Adunări Naționale.

Pentru participanții care și-au trasat ruta prin PMAN, a fost instalat un arc tradițional. Cei care au dorit, au avut ocazia să-și facă fotografii ca amintire și s-au simțit ca niște participanți adevărați la o mare cursă de ciclism.

Echipa Sporter mulțumește tuturor celor care s-au alăturat acestei inițiative în această zi și au susținut VeloHora 2020. 

источник sporter.md
0
Похожие новости