Darren Cahill, mesaj de încurajare atipic din pentru Halep

Simona Halep - Sofia Kenin 6-3, 6-7, 6-4 | Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open, după un alt meci de trei seturi, cu Sofia Kenin. Românca este plină de încredere în forțele proprii. De acest lucru este responsabil inclusiv Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

17 ianuarie, 13:47100
Reacţiile spectaculoase ale fanilor, după victoria Simonei

Fanii Simonei Halep au luat cu asalt Twitter-ul după victoria dramatică în turul 3 la Australian Open. Au ţinut să o felicite pentru succes într-un mod inedit, prin care au evidenţiat trăirile din timpul meciului. ”Simona joacă un tenis care îmi place şi nu vrea să fie eliminată... cel puţin nu acum. Nu vreau iar un meci de 4 ore şi stres”, a fost unul dintre mesajele postate în timpul meciului.

17 ianuarie, 11:17120
Primul trofeu cucerit de Cristiano Ronaldo cu Juventus Torino

Cristiano Ronaldo a adăugat un nou trofeu impresionantului său palmares, primul cucerit cu Juventus Torino, care s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei AC Milan, în Supercupa Italiei la fotbal, graţie unui gol marcat chiar de către starul lusitan, în minutul 61 al partidei care a avut loc miercuri, la Jeddah, în Arabia Saudită.

17 ianuarie, 08:10110