Eagles Fighting Championship: Un român a cucerit centura de campion

Bogdan Barbu, luptătorul român de arte marţiale mixte, a cucerit centura de campion al categoriei de greutate de până la 61 de kilograme la turneul "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău. Sportivul din Cluj-Napoca l-a învins prin strangulare în runda a cincea pe fostul campion, moldoveanul Mihai Sârbu, care a dominat mare parte a duelului.

28 mai, 07:21120
Radu Albot s-a calificat în runda a doua la Roland Garros

Radu Albot a reușit o calificare dramatică în turul doi la Roland Garros. În primul meci pe tabloul principal al turneului de mare șlem, cel bun tenismen moldovean din toate timpurile s-a impus în fața francezului Grégoire Barrère, locul 196 ATP, în 5 seturi.

28 mai, 06:03190
Alexei Zavatin a câștigat turneul din Lituania

Moldova a cucerit 5 medalii la memorialul ”Algirdas Sotikas 2018”, care s-a desfășurat la Kaunas. Alexei Zavatin a devenit câștigător în categoria super grea, Dumitru Galogoț (64 kg), Vasile Belous (69 kg) și Victor Carapcevschi (75 kg) au cucerit medalia de argint, iar Ion Ursu (60 kg) a câștigat medalia de bronz.

25 mai, 12:151790
Cum se desfășoară triatlonul pentru copii în străinătate?

Triatlonul este considerat unul dintre sporturile cu cea mai rapidă creștere la scară mondială, triatlonul pentru copii făcând și el parte din această tendință. Competiții pentru micii triatloniști, la nivel local și internațional, deseori se petrec în SUA, Australia și țările din Europa. În Federația Rusă, triatlonul pentru copii este în curs de dezvoltare, iar campionatele pentru copii sunt organizate în cadrul competițiilor pentru adulți, cum ar fi IRONMAN.

25 mai, 11:06400
În cadrul Velo Fun by Škoda va avea loc tombola cadourilor de la Enter

În încheierea cursei de ciclism Velo Fun by Skoda, compania Enter, partenerul evenimentului, va desfășura o tombolă a cadourilor. Fiecare participant are șansa să devină câștigător al unor premii de valoare. Vino în această sâmbătă, 26 mai 2018, în Piața Marii Adunări Naționale și devino parte a Velo Fun by Škoda.

24 mai, 13:13850
Record pentru Manchester City la Cupa Mondială din Rusia

Manchester City a avut un sezon remarcabil în Premier League la finalul căruia a devenit campioană pentru a 5-a oara în istorie. Evoluţiile jucătorilor lui Pep Guardiola nu au fost trecute cu vederea de selecţionerii echipelor naţionale, iar campioana Angliei va avea la Campionatul Mondial din Rusia nu mai puţin de 17 jucători, un nou record!

24 mai, 08:05260
Milsami Orhei este noua deţinătoare a Cupei Moldovei

Milsami Orhei este noua deţinătoare a Cupei Moldovei Orange, ediţia 2017-2018. În finală, disputată miercuri, 23 mai, la stadionul Zimbru, echipa antrenată de Veaceslav Rusnac a învins dramatic, în prelungiri, formaţia Zimbru Chișinău, scor 2-0.

24 mai, 05:56810