loading...

Nike a retras de pe piaţă un model de încălţăminte

Producătorul american de echipament sportiv Nike a retras de pe piaţă un model de încălţăminte sport pe care imprimase o veche versiune a drapelului Statelor Unite, ca urmare a protestelor jucătorului de fotbal american Colin Kaepernick, în opinia căruia steagul respectiv este asociat cu sclavagismul, inforemează Wall Street Jurnal, citat de AFP.

2 iulie, 08:1710620
Ce lucruri ar trebui să aibă fiecare triatlonist?

Înainte de a începe pregătirile pentru o anumită competiție de triatlon, mai întâi de toate, trebuie să cumpărați sau să verificați, dacă deja le aveți, un set de articole sportive, fără de care nu veți putea practica această disciplină sportivă deosebită.

1 iulie, 12:4010360
FC Barcelona și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor

FC Barcelona și-a prezentat echipamentul pentru meciurile pe care le va disputa pe teren propriu în sezonul competițional 2019/2020. Pentru prima dată în istoria clubului, tricourile nu mai conțin tradiționalele dungi roș-albastre, acestea fiind înlocuite de pătrățele în aceleași culori. Noul echipament al catalanilor a atras atenția Federației de Fotbal a Croației, care a ironizat pe Twitter modelul ales de campioana Spaniei.

5 iunie, 06:2913870
Juventus, criticată, după ce și-a lansat noul tricou

Dungile verticale, albe și negre, vor dispărea de pe tricoul lui Juventus, din sezonul viitor, însă schimbarea radicală se pare că nu le-a picat prea bine fanilor, mai ales că ea vine după peste un secol de tradiție. Pe rețelele de socializare, fanii și-au arătat nemulțumirea și au criticat designul.

13 mai, 13:3814180
Elevii de la Școala Sportivă nr. 8 au propriul bazin de înot

Bazinul de înot de la Școala Sportivă nr. 8 din Chișinău a fost restaurat. Ieri, piscina a fost inaugurată, iar elevii nu au ezitat să o testeze. Aceștia au concurat la Campionatului de înot pentru copii, competiție sportivă la care au participat 120 de elevi ai școlilor de profil din municipiul Chișinău.

22 martie, 11:2520592
Cât costă echipamentul purtat de Simona Halep la Australian Open

Echipamentul purtat de Simona Halep la Australian Open a stârnit multe comentarii în rândul fanilor numărul 1 WTA. Liderul mondial din circuitul WTA a fost îmbrăcată într-un tricou de culoare roz, cu mânecă scurtă. De asemenea, românca a purtat o fustă de culoare gri închis spre negru, în timp ce pantofii sport au fost creaţi special pentru ea.

17 ianuarie, 09:5116490