La Avdarma va fi construit un teren sportiv

În satul Avdarma din UTA Gagauzia a început construcția unui teren sportiv în aer liber. Finanțarea lucrărilor şi procurarea echipamentului sunt asigurate de mecenații locali, transmite MOLDPRES.

6 iulie, 10:202430
Dieta de resetare a metabolismului – este utilă sau nu?

Fiecare dintre noi simte din când în când nevoia unui buton de reset pe care să îl activeze ocazional, pentru o mulțime de situații. Iată de ce dietă de resetare a metabolismului – făcută extrem de populară de fostul jucător din NFL, Steve Weatherford – este foarte atrăgătoare pentru multe persoane.

27 iunie, 11:513670
În MAI COMpletăm garderoba. 1+1 = 3 la MAICOM

Mai rapid, mai sus, mai mult! În luna mai, rezultatele pot fi peste așteptări. Nimic nu mai contează, decât determinarea de a depune efort și dorința de a obține succesul dorit.

28 aprilie, 07:005840
Chișinăul găzduiește Aerobic Fitness International Movement

Aerobic Fitness International Movement (AFIM) se află la a 3-a ediție și are ca scop principal perfecționarea specialiștilor acreditați în domeniul fitness - wellness, dar și cultivarea dragostei față de sport și a deprinderilor sănătoase în alimentația cetățenilor Republicii Moldova. Partener media al evenimentului este Sporter.md.

3 aprilie, 13:215870
Vrei să fii antrenor personal? Iată ce calități trebuie să ai

Ești un împătimit al sălii de fitness? Te antrenezi de foarte mulți ani și crezi ca ai acumulat cunoștințele necesare pentru a începe să îi ajuți și pe alții? Te felicit pentru perseverență și inițiativă, dar vezi ce alte calități trebuie să ai pentru a deveni nu doar un antrenor personal, ci un antrenor personal foarte bun.

3 aprilie, 08:176660