În MAI COMpletăm garderoba. 1+1 = 3 la MAICOM

Mai rapid, mai sus, mai mult! În luna mai, rezultatele pot fi peste așteptări. Nimic nu mai contează, decât determinarea de a depune efort și dorința de a obține succesul dorit.

28 aprilie, 07:002310
Chișinăul găzduiește Aerobic Fitness International Movement

Aerobic Fitness International Movement (AFIM) se află la a 3-a ediție și are ca scop principal perfecționarea specialiștilor acreditați în domeniul fitness - wellness, dar și cultivarea dragostei față de sport și a deprinderilor sănătoase în alimentația cetățenilor Republicii Moldova. Partener media al evenimentului este Sporter.md.

3 aprilie, 13:213460
Vrei să fii antrenor personal? Iată ce calități trebuie să ai

Ești un împătimit al sălii de fitness? Te antrenezi de foarte mulți ani și crezi ca ai acumulat cunoștințele necesare pentru a începe să îi ajuți și pe alții? Te felicit pentru perseverență și inițiativă, dar vezi ce alte calități trebuie să ai pentru a deveni nu doar un antrenor personal, ci un antrenor personal foarte bun.

3 aprilie, 08:171760
Ghid complet Triptofan: surse, rol și cum funcționează

Probabil că ai auzit deja despre Triptofan până în acest moment. În general, auzim cel mai mult despre el în perioada Sărbătorilor, când oamenii vorbesc adesea despre faptul că mesele la care servim preparate din carne de curcan induc o stare de somnolență.

30 martie, 09:132180
Alimente care te mențin în formă și îți prelungesc viața

Bernardo LaPalo, un bărbat de 116 ani din Arizona susține că a ajuns la această vârstă datorită stilului de viață sănătos. Centenarul spune că nu a fost niciodată bolnav și că a evitat carnea roșie. Secretele longevității sale le-a aflat de la tatăl său care era medic.

20 martie, 07:211930
Exerciții dimineața – cum ne pregătim și ne motivăm

Poate că dimineața nu este chiar momentul tău preferat al zilei. Poate că te trezești lipsit de energie, înfrigurat, te uiți în gol, iar semiîntunericul din cameră te îndeamnă să îți strângi perna mai strâns în brațe și să te întorci rapid în lumea viselor.

16 martie, 08:332600