loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261350
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242640
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262380
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533760
10 iunie, 09:131000

Maratonul de slăbire FAT FRUMOS: Ediția de vară

În curând se deschid hotarele, iar în viața noastră vor reveni vacanțele mult așteptate și marea cu valurile calde! Dar pentru o siluetă de invidiat trebuie și o pregătire pe potrivă. Partea cea mai bună este că mai ai timp pentru a te pregăti! Nu rata șansa să-ți recapeți forma și să te alături maratonului FAT FRUMOS!

- 42 zile de antrenamente online cu exerciții variate. Timpul când exersezi ți-l alegi tu singur.

- În fiecare zi, primești o nouă sarcină cu un grad de complexitate crescut.

- În fiecare zi, beneficiezi de sarcini suplimentare cu exerciții pentru a-ți îmbunătăți rezultatul.

- Comunici zilnic cu antrenorul și obții suport din partea lui. Nu vei putea să lași mâinile în jos!

- În fiecare sâmbătă, participi la un antrenament live cu antrenorul ca să-ți consolidezi rezultatele săptămânii.

- În fiecare sâmbătă, ești pus la încercare, iar eforturile din timpul săptămânii te vor ajuta să câștigi premii valoroase.

- În fiecare săptămână primești un plan de alimentare de la nutriționistul nostru. Fără goji și chia – doar ceea ce ai în frigider!

- În fiecare sâmbătă, participi la o lecție live cu nutriționistul despre alimentația corectă. Pune întrebări, ascultă cu atenție și află cum să-ți faci propriul meniu!

Primești feedback de la antrenor și de la nutriționist.

Pentru fiecare sarcină îndeplinită, fie antrenament sau concurs, obții puncte. În finală, punctele te vor ajuta să câștigi cupa maratonului și titlul de FAT FRUMOS!

Concurează cu ceilalți participanți sau cu tine însuți, câștigă premii și ... pierde în greutate!

Competiția începe pe 29 iunie!

Înregistrarea este deschisă: 

www.fatfrumos.md/ro?utm_source=site&utm_medium=novosti_sporter&utm_campaign=registraziaotkrita

INFOLINE: 079151999 (Alexandra)

sursa sporter.md
0