Adam Johnson a ieşit din închisoare

Adam Johnson (31 de ani) a fost eliberat vineri dimineaţă din închisoare, după ce a ispăşit trei dintre cei şase ani primiţi pentru corupere de minori şi activităţi sexuale cu o minoră în vârstă de doar 15 ani. Totuşi, autorităţile engleze îl pun într-o situaţie în care niciun tată nu ar vrea să fie, având interdicţia de a sta singur cu fiica sa de patru ani.

22 martie, 10:11380
Ronaldinho va ţine prelegeri pentru copii în Columbia

Fostul fotbalist Ronaldinho Gaucho, campion mondial cu echipa Braziliei în 2002, va vizita în luna iunie Columbia unde va susţine mai multe prelegeri în faţa copiilor, se va întâlni cu glorii ale fotbalului local, va juca într-un meci demonstrativ şi va asista la inaugurarea competiţiei Copa America, informează agenţia spaniolă EFE.

22 martie, 08:36200
Cum au fost întâlniți jucătorii naționalei Franței la Chișinău

În această după amiază jucătorii echipei naționale a Franței au ajuns la Chișinău unde urmează să joace primul meci de calificare din cadrul EURO 2020. Pe pagina oficială de Twitter a campionei mondiale au fost publicate două fotografii în care Mbappe și Sissoko sunt întâlniți cu pâine și sare.

21 martie, 14:251160
Ronaldinho împlinește astăzi 39 de ani

"Magicianul" Ronaldinho împlineşte astăzi 39 de ani. Urările pentru starul brazilian au curs în mediul virtual, Adriano și Dani Alves fiind printre printre primii care l-au felicitat pe fostul jucător al Barcelonei.

21 martie, 13:42240
Decizia luată de Juve, în urma acuzațiilor de viol împotriva lui Ronaldo

Organizatorii celui mai important turneu al verii, International Champions Cup, au luat decizia alături de Juventus Torino ca echipa italiană să nu participe la ediția din acest an! Această decizie a fost luată deoarece turneul are loc în Statele Unite și s-a dorit eliminarea riscului ca starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, să fie arestat în urma acuzațiilor de viol!

21 martie, 13:00830