loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014800
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234780
19 martie, 07:07702

5-0 pentru Moldova. Naționala de fete U-15 a debutat cu o victorie categorică

Naționala de junioare U-15 a Moldovei a debutat cu o victorie categorică la turneul internațional din Singapore. În partida inaugurală, selecționata pregătită de Glad Bugariu a trecut de Cambodgia, scor 5-0.

Golurile au fost marcate de: Alina Chirică (40+1, 73),Alexandra Osadcii (58), Anastasia Berzan (63), Iuliana Colnic (66). În acest meci antrenorul principal Glad Bugariu a trimis în teren echipa în următoarea componență: Tatiana Toma (Valeria Voloșenco, 77), Eugenia Railean, Ecaterina Malic (Anastasia Berzan, 54), Adelina Cojocari (Xenia Samoilova, 40+2), Francesca Covali, Anastasia Cernitu, Felicia Guțu (Gabriela Tuceacov, 77), Alina Chirică, Alexandra Osadcii (Alexandra Bujor, 73), Loredana Gamețcaia, Iuliana Colnic (Beatrice Cabac, 68).

WU

La competiție mai evoluează selecționatele similare din Cambodgia, Guam și Singapore.

Programul meciurilor:
17 martie: Moldova – Cambodgia 5-0, Singapore – Guam 7-0
19 martie: Guam – Moldova (9-30), Cambodgia – Singapore (13-30)
21 martie: Cambodgia – Guam (9-30), Singapore – Moldova (13-30)

Toate meciurile pot fi urmărite în direct AICI.

Pentru acest turneu selecționerul Glad Bugariu, a convocat următoarele jucătoare:

Portari: Tatiana Toma (FC Belceanka), Valeria Voloșenco (FC Narta – ȘS Drăsliceni)

Fundași: Alexandra Bujor, Loredana Gamețcaia (ambele, FC Belceanka), Eugenia Railean (ȘS Orhei), Ecaterina Malic (FC Narta – ȘS Drăsliceni), Gabriela Tuceacov, Francesca Covali (ambele, ȘS-11 – Real Succes Chișinău)

Mijlocași: Anastasia Cernitu, Felicia Guțu (ambele, FC Belceanka), Alexandra Osadcii, Anastasia Berzan (ambele, ȘSCTRO), Adelina Cojocari (ȘS Ungheni), Xenia Samoilova (ȘS-11 – Real Succes Chișinău), Roxana Moisiuc (Moldova Mîndrești)

Atacanți: Alina Chirica (ȘS Anenii Noi), Iuliana Colnic (FC Cahul-2005), Beatrice Cabac (Fortuna – ȘS Cantemir)

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare