loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53190
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44380
21 mai, 08:13150

Alex Koşelev cel mai bun jucător de la Fortuna Sittard

Portarul moldovean, Alex Koşelev, a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei Fortuna Sittard în sezonul 2018-2019. În stagiunea recent încheiată, goalkeeper-ul de 25 de ani, a bifat 5 meciuri fără să încaseze vreun gol şi de două ori a fost inclus în echipa simbolică a etapei. În vara trecută, când moldoveanul semna cu echipa olandeză, preţul sau pe piaţa trasferurilor era de 300k €, acum a crescut de 5 ori, ajungând până la 1.5 M €.

Fortuna Sittard a terminat sezonul pe locul 15 în divizia de elită a Olandei, salvându-se de la retrogradare.

Tatăl lui Alex Koşelev a fost primul portar al naţionalei Moldovei, în preliminariile pentru Campionatul European din 1996, competiţia la care Moldova a debutat, după obținerea independenței statale. 

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare