loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
21 mai, 08:13379

Alex Koşelev cel mai bun jucător de la Fortuna Sittard

Portarul moldovean, Alex Koşelev, a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei Fortuna Sittard în sezonul 2018-2019. În stagiunea recent încheiată, goalkeeper-ul de 25 de ani, a bifat 5 meciuri fără să încaseze vreun gol şi de două ori a fost inclus în echipa simbolică a etapei. În vara trecută, când moldoveanul semna cu echipa olandeză, preţul sau pe piaţa trasferurilor era de 300k €, acum a crescut de 5 ori, ajungând până la 1.5 M €.

Fortuna Sittard a terminat sezonul pe locul 15 în divizia de elită a Olandei, salvându-se de la retrogradare.

Tatăl lui Alex Koşelev a fost primul portar al naţionalei Moldovei, în preliminariile pentru Campionatul European din 1996, competiţia la care Moldova a debutat, după obținerea independenței statale. 

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare