loading...

#diez se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai ”caldă” cursă a anului. Maratonul va fi susținut informațional de către #diez, echipa care nu ratează niciun eveniment sportiv organizat de Sporter

9 decembrie, 11:49500
Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12880
3 iunie, 07:01233

Antrenorul celor de la Liverpool a cântat la conferința de după finală

Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp a cântat după finala de aseară în care cormoranii au bătut la madrid, scor 2:0 pe londonezii de la Tottenham. După meci, în timpul unui interviu, klopp a fredonat o melodie „ușor schimbată” a celor de Salt-N-Pepa - Lets talk about Sex, schimbând doar o literă, în refren și anume din „sex” în „six” - de la cele 6 trofee câștigate de Liverpool în istoria Champions League.

Klopp fusese întrebat despre performanța echipei sale, iar el răspundea la întrebare spunând că echipa sa a avut un joc foarte bun.

„Totuși, erau oameni care mai spuneau că totuși, nu ați câștigat nici un trofeu, așa că acum … ”, a continuat fredonând refrenul:

„Lets talk about six, baby”.

Video de la conferință:

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare