loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556200
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018390
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005650
3 iunie, 07:01389

Antrenorul celor de la Liverpool a cântat la conferința de după finală

Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp a cântat după finala de aseară în care cormoranii au bătut la madrid, scor 2:0 pe londonezii de la Tottenham. După meci, în timpul unui interviu, klopp a fredonat o melodie „ușor schimbată” a celor de Salt-N-Pepa - Lets talk about Sex, schimbând doar o literă, în refren și anume din „sex” în „six” - de la cele 6 trofee câștigate de Liverpool în istoria Champions League.

Klopp fusese întrebat despre performanța echipei sale, iar el răspundea la întrebare spunând că echipa sa a avut un joc foarte bun.

„Totuși, erau oameni care mai spuneau că totuși, nu ați câștigat nici un trofeu, așa că acum … ”, a continuat fredonând refrenul:

„Lets talk about six, baby”.

Video de la conferință:

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare