loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551130
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471130
3 iunie, 07:01195

Antrenorul celor de la Liverpool a cântat la conferința de după finală

Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp a cântat după finala de aseară în care cormoranii au bătut la madrid, scor 2:0 pe londonezii de la Tottenham. După meci, în timpul unui interviu, klopp a fredonat o melodie „ușor schimbată” a celor de Salt-N-Pepa - Lets talk about Sex, schimbând doar o literă, în refren și anume din „sex” în „six” - de la cele 6 trofee câștigate de Liverpool în istoria Champions League.

Klopp fusese întrebat despre performanța echipei sale, iar el răspundea la întrebare spunând că echipa sa a avut un joc foarte bun.

„Totuși, erau oameni care mai spuneau că totuși, nu ați câștigat nici un trofeu, așa că acum … ”, a continuat fredonând refrenul:

„Lets talk about six, baby”.

Video de la conferință:

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare