loading...

Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:002640
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:00980
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371170
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232310
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501540
Cum s-a desfășurat Mileștii Mici Wine Run 2020. Video oficial

Dacă ești curios să descoperi cum e posibil să faci sport, să savurezi din cele mai delicioase vinuri, să respecți tradițiile și să întâmpini oaspeți de peste hotare, toate în același timp, privește aftermovie oficial Mileștii Mici Wine Run 2020

28 februarie, 11:30350
1 iulie, 07:20254

APSM a făcut bilanțul Olimpiadei tradiționale

Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) a făcut duminică, 30 iunie, bilanțul tradiționalei Olimpiade, relatează MOLDPRES.

Aceasta s-a încheiat cu turneul de fotbal la care premianți au devenit, în ordine, Veaceslav Burghelea de la postul de televiziune RTR, Alexandru Fosa (Vocea Basarabiei) și Cristian Jardan (Unimedia). În debutul lui s-a desfășurat un meci de fotbal dintre echipele de ziariști ale Chișinăului și Tiraspolului. Învingătoare, cu scorul 10-7, a devenit formația din orașul de pe malul stâng al Nistrului.

Două federații naționale, cea de fotbal și tenis de câmp, au ținut să fie prezente cu cadouri speciale pentru premianți. În afară de cei care s-au remarcat în concursul de fotbal, de ele au beneficiat Arcadie Munteanu (PRO TV), Vadim Carauș, ziarist independent, și Ion Robu, angajat la AIS MOLDPRES. ”Este o plăcere să contactezi mai îndeaproape cu ziariștii care nu doar scriu despre fotbal, ci și-l practică”, a remarcat în alocuțiunea rostită la festivitate vicepreședintele Federației Moldovenești de Fotbal, Ruslan Berzoi. ”Ne bucurăm de faptul că tenisul de câmp este popular printre voi”, a subliniat responsabilul de mass-media la Federația de tenis de câmp, Carolina Plăcintă.

Campioni ai ediției curente a Olimpiadei au mai devenit Andrei Revenco (bowling), Stas Cernavca (biliard), Eduard Ciobanu (joc de dame), Pavel Brădescu (șah).      

Actuala ediţie a Olimpiadei APSM a fost a 20-a. Bilanţul ei este făcut tradiţional în ajunul Zilei Internaţionale a Jurnalistului Sportiv, pe 2 iulie, instituită de Asociaţia Internaţională a Presei Sportive.

sursa moldpres.md
0
Noutați asemănătoare