loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:558110
20 august, 06:43963

Atacantul moldovean, Vitalie Damașcan, a marcat o dublă în Campionatul Olandei

Fotbalistul moldovean, Vitalie Damașcan, a marcat o dublă în campionatul Olandei. În meciul din etapa a 3-a din Eredivisie contra formației Willem II, Damașcan a reușit să înscrie de două ori, însă echipa s-a a pierdut meciul cu scorul final de 3-2.

Damașcan a deschis scorul în minutul 18 al partidei, însă până la sfârșitul primei reprize echipa sa a primit trei goluri. În cea de a doua repriză atacantul moldovean a reușit să reducă din diferență în minutul 51 al meciului. Vezi mai jos reușitele fotbalistului.

Vitalie Damașcan, în vârstă de 20 de ani, va evolua în noul sezon în echipa Fortuna Sittard din campionatul Olandei. Jucătorul aparține echipei Torino, însă în ultimul an a jucat pentru Sheriff Tiraspol, unde a înscris 4 goluri în 10 meciuri în Divizia Națională.

Fotbalistul, în prezent, valorează potrivit transfermarkt.com 1 milion de euro.

Fortuna Sittard a terminat sezonul trecut pe poziția 15-a în Eredivisie.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare